Patrick Roy ärritus Matt Duchene'i väravatähistamise peale

Pärast läinudöist kaotust St. Louis Bluesile päästaks Colorado Avalanche'i playoffidesse vist vaid ainult see, kui maakera hakkaks teistpidi pöörlema. 30 väravaga hooaega ei saa aga enam miski Matt Duchene'ilt ära võtta. Ent see on nüüd meeskonnasiseselt tekitanud väikese tormi, kuna 25-aastase ründaja väravatähistamine ei istunud peatreenerile Patrick Roy'le.

(foto: USATSI)
Duchene jõudis oma hooaja 30. ja karjääri 156. tabamuseni neli minutit enne lõppu meeskonna 0-4 kaotusseisu ajal. Temast põrkus sisse Mikkel Bødkeri pealevise. Selle järgne reaktsioon oli aga olukorda arvestades kohatu ja selle märkis ka Roy pärast mängu ära.

"Mulle oli kõige vastuvõtmatu Duchene'i reaktsioon pärast seda, kui ta skooris. Seis oli 4-0 ja tuli suur rõõmupurse," rääkis Roy. "Kas te teete nalja? Mis see oli? See ei peegelda seda, mida me oma kuttidelt tahame. Üldsegi mitte."


Mängumees ise oli ka pärast mängu veidi teises meeleolus, öeldes: "Playoffid on ainus millest me hoolime ja millest ka mina hoolin. Ilmselgelt on tegu toreda saavutusega, aga ma ei mõtle hetkel sellele. Olen kaotuses väga pettunud."

Roy meeskond peab karikamängudele jõudmiseks võitma kõik oma kolm järelejäänud mängu (vastasteks Nashville Predators, Dallas Stars js Anaheim Ducks) ja lootma, et Minnesota Wild enda kahest (vs San Jose Sharks ja Calgary Flames) enam punktilisa ei teeni.

Kommentaarid