Jonathan Drouin on oma aktsiaid jõudsalt kergitamas

Hooaja keskel AHL-i saadetud ja seal mängimast keeldunud Jonathan Drouin on ootamatult kerkinud playoffides üheks Tampa Bay Lightningu võtmemängijaks. Noor ründaja, kellel aktsiaid vahepeal drastilise languse läbisid on nüüd neid jõudsalt kergitamas.

(foto: Getty Images)
Detroit Red Wingsi vastu peetava avaringi seeria jooksul on neljas kohtumises Drouinist ründajate seas enim mänguaega teeninud vaid Ondrej Palat ja endise koduklubi vastu mängiv Valtteri Filppula. 21-aastasel kanadalasel on kirjas neli söödupunkti. Neist kolm tulid eelmises matšis, kus Lightning kolme ülekaalu väravaga vastase maha lammutas.

Võiduvärava puhul näitas noor mängumees silmapaistvat küpsust ja isetust.


Lisaks säras Drouin teises kohtumises kavala sööduga, mille Brian Boyle väravaks realiseeris.


Samas on vast kõige märkimisväärsem see, kuidas Drouin pole väga jõuliseks osutunud seeria käigus hätta jäänud. Juba avamängus näitas ta, et ei lase end hirmutada ning jagas meelsasti ka ise jõuvõtteid välja.


Peatreener Jon Cooper ütles pärast neljandat kohtumist: "Olen kirjeldamatult uhke, kuidas ta on meie meeskonna ja personali juures end üleval pidanud. Ta on seda väärt. Kõige juures on jäänud mainimata see, et me ei löönud temale kunagi käega."

Näib, et varem juhtunu on nüüd mõlemalt poolt unustusse jäänud.

"Ma ei mõtle väga sellele, mis varem juhtunud," tunnistas Drouin teisipäeval. "Olen selle unustanud ja mängin lihtsalt hokit. See on hea tunne. Kindlasti pole see sürreaalne. Olen õnnelik, et olen siin tagasi meeskonda aitamas."

Drouini uus võimalus oma aktsiaid veelgi kasvatada on tuleval ööl kell 2 mängus, millega Lightning saab endale lunastada pääsu playoffide teise ringi.

Kommentaarid