Ennustusvihjed 04/04/16

Enamus väravaid jäid eile kahjuks kahte mängu, kuid väike kasum tuli siiski ära. Nädalavahetusel võitis 16-st panusest 12. Põhiturniiri viimane nädal tõotab tulla põnev, aga ka miiniderohke. Loodetavasti õnnestub neid vältida. Alustuseks ports võõrsilvõite.

(foto: foxsports.com)
Columbus Blue Jackets vs New York Rangers - Rangers normaalajaga võit @ 2.05, 3 ühikut

Fännid saatsid Rangersi laupäeval vilekooriga mängust ära. Meeskonnal on olnud mitu võimalust playoffide pileti lunastamiseks, kuid seni pole vajalikku tulemust kätte saadud. Nüüd võiks see siiski tulla. Sabresile 3-4 kaotatud mäng läks kindlasti ka au pihta ning pärast seda peaks indu olema küll ja veel. Jackets lõpetas nädalavahetusel halva seeria, kuid pole üle kuu aja järjestikuseid mänge võitnud. Järjestikustest mängudest pole õnnestunud isegi punkte saada. Rangersi vastu on see viimastel hooaegadel ka raske olnud - seitsme kohtumise jooksul vaid neli silma.

Toronto Maple Leafs vs Florida Panthers - Panthers normaalajaga võit @ 2.05, 3 ühikut

Panthers on viimasest viiest mängust kaotanud vaid ühe. See oli eelmisel nädalal kodus Leafsi vastu peetud matš. Tolle mängu kangelane Nazem Kadri on aga saanud enne tänast neljamängulise keelu, mis jätab Leafsi niigi hõredasse koosseisu suure augu. Pantrid vajavad playoffideks kodueelise kindlustamiseks vähemalt ühte punkti ja see tähendab, et usutavasti motivatsiooniga probleeme ei teki. Eelmise nädala kaotus oli viimase üheksa omavahelise vastasseisu jooksul alles teine.

Vancouver Canucks vs Los Angeles Kings - Kings normaalajaga võit @ 1.92, 3 ühikut

Canucks on pärast pikka kaotuste jada võitnud kaks mängu järjest. Ent kogu hooaja jooksul pole olnud mitte ühtegi kolmest seeriat. Raske uskuda, et nüüd, kus mitmed põhivennad vigastena kodus, suudetakse aasta pikima võiduseeriani jõuda. Meeskonnal on olnud ka ainult neli sellist seeriat, kus kolm mängu järjest punktilisa teenitud. Ehk Kingsi normaalajaga võit peaks olema päris tõenäoline. Viimase aja vorm on olnud kahvatu, kuid siin on hea võimalus kerkida võiduga uuesti divisjoni liidriks. Canucksile on viimase 14 vastasseisu jooksul alla jäädud vaid neli korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid