Ray Emery on Philadelphias tagasi

Chicago Blackhawksi rivistuses 2013. aastal Stanley karika võitnud Ray Emery on NHL-is tagasi. 33-aastane puurivaht liitus Philadelphia Flyersiga, kelle ridades möödusid ka kaks eelmist hooaega. Kogenud väravavaht, kes Ottawa Senatorsi eest ka 2007. aasta karikafinaalis mänginud, toodi Steve Masoni seljatagust katma.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Masoni kõrvale oli vaja plaan B-d, kuna Michal Neuvirthi mängud on põhihooajal mängitud ning viimastes kohtumistes varukinda rollis olnud Anthony Stolarzil pole NHL-ist mitte ühegi kohtumise jagu kogemusi.

Kuna Emery liitub klubiga nii hilises hooaja faasis, olles eelnevalt Euroopas mänginud, siis ei ole tal lubatud playoffides oma meeskonda aidata.

Emery sai Saksamaal Mannheimi Adleri eest kirja seitse põhihooaja mängu, kus ta lasi endale keskmiselt 2.86 väravat. Hooaeg algas tal AHL-is, kus ta esindas nii Los Angeles Kingsi kui Toronto Maple Leafsi tütarklubisid. Esimese eest läks kolme mängu jooksul selja taha 3.3 tükki ning teise ridades samuti kolme mänguga 2.69.

Kahjuks pole Flyersil enam kalendris mitte ühtegi kohtumist Washington Capitalsiga. Taaskohtumine Braden Holtbyga jääb mõnele teisele ajale. See ei pruugi muidugi selles elus ka enam tulla.


Kommentaarid