Stars peab taas Seguinita hakkama saama

Dallas Stars on playoffide avaringi vastasseisus Minnesota Wildiga teinud praktiliselt perfektse alguse. Kahest mängust on kirjas kaks võitu ja endale on lastud vaid üks värav. Kuid kõik pole siiski mannavahune. Sarnaselt avakohtumisele peab ka kolmandas mängus Tyler Seguinita hakkama saama.

(foto: Glenn James/Getty Images)
Seguin tuli laupäeval seeria teises kohtumises tagasi Achilleuse kõõluse vigastusest. Teda kasutati üsna ettevaatlikult. Mänguaja osas oli ta ründajate seas neljas ning sedagi napi eduga mitmepealise pundi ees. Kuid nähtavasti ei oldud temaga siiski piisavalt ettevaatlikud. Peatreener Lindy Ruff teatas, et täna kavas olevas kolmandas mängus me Seguini ei näe.

"Tegu on traumaga, mis on tema vigastusega seotud," ütles Ruff, kes tunnistas, et ründetuusale võis saatuslikuks saada järsk kõrge tempoga mängimine.

Seguin isegi ei reisinud Minnesotasse, seega võimalik, et temata mängitakse ka seeria 4. mäng, mis kavas kolmapäeval.

Lisaks peab Stars täna hakkama saama ka kaitsja Kris Russellita, keda pärast Calgary Flamesist saabumist erinevad terviseprobleemid pidavalt kimbutanud.

Wild jätkab samuti katkise koosseisuga mängimist. Zach Parise pole grammi võrragi tagasitulekule lähemal ning audis on endiselt ka Thomas Vanek.

Mitmed vigastused annavad debüüdi võimaluse 22-aastasele ründajale Kurtis Gabrielile, kes veel eelmisel suvel koos Robert Roobaga Wildi noortelaagris oskuseid lihvis.

Kommentaarid