Ennustusvihjed 02/04/16

Naljakuu sai eduka alguse, kui reedel mõlemad valikud täppi läksid. Red Wings jätkas oma liikumist playoffide suunas ning Blackhawks kasvatas oma edu Winnipegis mängides. Kuigi lõpuks läks asi päris napiks, kui hilise viigiväravaga pidi endale lisaaja päästma.

(foto: Andre Ringuette/Getty Images)
Philadelphia Flyers vs Ottawa Senators - Flyers normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Flyers on heas hoos ning saab edu kasvatada meeskonna vastu, kes tuleb viimase nelja päeva jooksul jääle kolmandat korda. Senaatorid on võõrsil võitnud kaks järjest, aga viimane ja ainus kolmene seeria jääb hooaja esimestesse mängudesse. Samuti on ka seni vaid kolm korda kodust eemal kolmes järjestikus mängus punktideni jõutud.

New York Islanders vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 1.85, 3 ühikut

Penguins on sarnaselt oma osariigi naabriga head vormi näidanud ja saab minekut veelgi parandada meeskonna vastu, kes vaatamata tulemustele üsna kahvatult on esinenud. Islandersil on kirjas kolm järjestikust võitu, aga neist kaks pigistati Hurricanesi vastu pärast normaalaega välja ning Blue Jacketsi vastu oldi väravavahi Thomas Gressi kehva vormi tõttu hädas. Sakslane on viimase üheksa stardi jooksul lasknud keskmiselt ligi kolm mängus (2.89).

Florida Panthers vs Montreal Canadiens - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.67, 3 ühikut

Canadiensi eelmine mäng lõppes üle hulga aja vähem kui viie väravaga. Kui tõenäoline on see, et nüüd tuleb teine järjest? Ütleks, et väga ebatõenäoline. Eriti, kuna pantrid on teinud 15 järjestikust vähemalt viie väravaga mängu.

Carolina Hurricanes vs Columbus Blue Jackets - Hurricanes võit @ 1.74, 3 ühikut

Lõbus fakt: Hurricanes on meeskond, kellel on pärast vahetustehingute tähtpäeva kogu liiga peale kõige vähem normaalajaga kaotuseid. Neid on ainult kaks. Jakid on kaotanud neli järjest ja kaheksa viimasest kümnest. Võõrsil on käsil seitsmemänguline kaotuste jada.

Tampa Bay Lightning vs New Jersey Devils - Lightning normaalajaga võit @ 1.82, 3 ühikut

Lightning sai eelmises matšis hakkama päris veidra esitusega, kui Canadiensile jäeti hooaja esimene võõrsilmängust tulnud nullimäng. Kapten Steven Stamkos lasi pärast seda üsna teravad nooled lendu. Tahaks uskuda, et need jõudsid ka kohale. Devils on kodust eemal kaotanud viimasest viiest neli ja need kõik ka 60 minutiga.

New York Rangers vs Buffalo Sabres - Rangers normaalajaga võit @ 1.77, 3 ühikut

Rangersil oli üsna keskpärane märts ja sellega lasti pingviinid endast mööda. Nüüd aga võimalus veel sabast kinni haarata, kuna ees seisavad mängud, kust nelja punkti saamine ei peaks konti murdma. Sabres on meeskonna nii öelda väike naaber ja harva lastakse end üllatada. Viimasest 16-st omavahelisest matšist on saadud 13 võitu. Neist viimane alles üsna hiljuti võõrsil 4-2 skooriga. Sabresil ka koosseisus selged augud, kuna Robin Lehner ja Evander Kane pandi sel nädalal hooaja lõpuni riiulile.

Toronto Maple Leafs vs Detroit Red Wings - Red Wings võit @ 1.70, 3 ühikut

Rõhuks siin uuesti sellele, et Leafs ei suuda oma divisjoni vastu korralikult mängida. Olgu selleks siis halb aura, mingisugune ülehäälestamine või midagi muud. 28-st mängust viis võitu on kohutav näitaja. Üks neist võitudest oli just Red Wingsi vastu. Üldse ei taha uskuda, et uuesti üllatada õnnestub.

Arizona Coyotes vs Washington Capitals - Coyotes 1X @ 1.83, 3 ühikut

Coyotes on kodus viimase 12 kohtumise jooksul vaid neli normaalajaga kaotanud. Capitals on võõrsil viimasest 12-st ainult kaks 60 minutiga võitnud. Seejuures pole alates veebruari keskpaigast kahte võõrsilmängu järjest normaalajaga võidetud. Eile Colorados õnnestus, seega võiks nagu siin jälle probleeme olla.

Edmonton Oilers vs Calgary Flames - Flames võit @ 2.30, 3 ühikut

Alberta provintsi lahing kipub kummalisel põhjusel peaaegu alati lõppema külaliste võiduga. Viimase 16 kohtumise jooksul on see 11 korda nii läinud ja näiteks Flames on Edmontonis viimasest kaheksast kaotanud ainult ühe! Tegu võrdsete meeskondadega, ühel vaid kolm punkti rohkem. Seejuures on selleks just Flames. Koefitsiendid peaksid palju võrdsemad olema.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid