Ennustusvihjed 03/04/16

Teist laupäeva järjest õnnestus plats peaaegu täiesti puhtaks lüüa. Kui nädal tagasi läks kümnest valikust täppi üheksa, siis seekord tuli üheksast seitse võitu. Eelmine kord järgnes kohe ka edukas pühapäev, seega loodaks ka seda traditsiooni elus hoida.

(foto: examiner.com)
Colorado Avalanche vs St. Louis Blues - Avalanche normaalajal üle 2 värava @ 1.73, 3 ühikut

Reede võinuks veelgi kenam olla, kuna Bluesi kohtumises Bruinsiga oli plaanis mängida viimaste väravatele, sest Brian Elliott ja Jake Allen on lihtsalt liiga võimsalt viimasel ajal mänginud. Viimasel hetkel sai aga ümber otsustatud ja oh, seda kahetsust hiljem. Bruins pani kaks tükki juba avakolmandikuga ära ja lõpuks saadi eelmises viies mängus vaid ühe värava lasknud meeskonna vastu kuus tükki. Avalanche'i ülesandeks on nüüd murda Ken Hitchcocki meeskonna võõrsilmängude seeria. Kolm kohtumist järjest pole kodust eemal väravat lastud. Selle seeria pikenemine näib aga ebatõenäolisena. Patrick Roy meeskonnal on vaja playoffidesse jõudmiseks ninast veri väljas pingutada ning see võiks vähemalt panuse tagasi toovad kaks väravat siin ikka tuua. Viimase 16 mängu jooksul on alla kahe jäädud vaid kaks korda. Kodus on see viimase kümne jooksul juhtunud vaid korra.

Chicago Blackhawks vs Boston Bruins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.72, 3 ühikut

2013. aasta finaalis kohtunud meeskonnad on pärast seda omavahel pidanud viis matši ja neist ainult üks on lõppenud vähema kui viiega. Blackhawksil on Corey Crawford ja Duncan Keith audis ning see peaks külaliste väravate jahile andma korraliku tõuke. Viimasel ajal tagasihoidlikult rünnak saadi ka eelmises mängus uuesti käima, kui St. Louisis tuli kuus tükki. Reedel tegi üksi viis ilusti täis ka Blackhawks. Viimase 15 mängu jooksul on Joel Quenneville'i meeskond olnud osaline ainult ühes, kus polnud vähemalt viite väravat.

Winnipeg Jets vs Minnesota Wild - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.77, 3 ühikut

Kohtuvad kaks meeskonda, kes on karistuste surmamisel liiga viimaste hulgas. Mõlemal jääb selle efektiivsus alla 80%. Tegu on satsidega, kellel vahel on arenenud sel hooajal väga tuline rivaliteet, seega võiks eeldada seda, et kohtumises on palju karistusi. Loodetavasti tehakse rohked ülekaalu võimalused ka väravateks. John Torchetti juhendamisel on Wild 13 mängu jooksul võõrsil teinud ainult ühe, kus olnud vähem kui viis väravat. Jetsi viimase 20 mängu jooksul on vähemalt viis ära tulnud 16 korda.

Pittsburgh Penguins vs Philadelphia Flyers - normaalajal üle 5.0 värava @ 1.83, 3 ühikut

Flyers on võitnud kaheksa viimasest kümnest omavahelisest kohtumisest, aga arvestades pingiinide praegust vormi, siis peab selle seeria jätkamiseks kindlasti rünnakul kõvasti paugutama. Mike Sullivani meeskond on pärast kodus Devilsi vastu nulli peale jäämist viie mängu jooksul normaalajal skoorinud keskmiselt 4.6 väravat mängus! Alates märtsi algusest on keskmine normaalajal 3.59. Flyers on alates eelmise kuu algusest normaalajal skoorinud keskmiselt 2.8 mängus. Omavahelistes kohtumistes on tänavu kõigis kolmes mängus olnud normaalajal vähemalt viis tükki. Viimase 14 kohtumise jooksul on vähema kui viiega piirdutud ainult neli korda.

Anaheim Ducks vs Dallas Stars - normaalajal üle 5.0 värava @ 1.70, 3 ühikut

Kogu hooaja jooksul on olnud ainult 24 Starsi mängu, kus pole vähemalt viite täis tulnud. See tähendab 70% juhtudest on nende kohtumistes selle panuse vähemalt tagasi saanud. Seejuures on üle viie 60 minuti jooksul ilusti ära tulnud mõlemas Ducksi vastu peetud kohtumises. Bruce Bourdeau meeskond peaks olema hakkamist täis pärast seda, kui eelmises mängus tuli kodupubliku ees piinlik kaotus Canucksi käest. Sellele aga eelnes tervelt kaheksa väravaga mäng. Ründepotentsiaali on mõlemas meeskonnas kõvasti, aga seljatagune võib samamoodi lekkida. Ducks laseb hooaja lõikes keskmiselt 2.34, kuid viimasel ajal on päris harva pääsetud vähema kui kolmega. Starsil samas hooaja keskmine 2.80.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid