Ottawas vahetus peamänedžer

Nagu ikka, siis algab ka põhiturniiri lõpuga erinevate ametikohtade ümberjaotamine. Karusselli pani käima Ottawa Senators, kes läheb järgmisele hooajal vastu uue peamänedžeriga. Alates 2007. aastast selles ametis olnud Bryan Murray andis mantli edasi senisele abimänedžerile Pierre Dorionile.

(foto: latestcanada.com)
Murray, kellel avastati 2014. aasta novembris käärsoolevähk, on juhtohjade üle andmist üle aasta kaalunud ja nüüd on see lõpuks tehtud.

"On aeg astuda kõrvale ja võtta organisatsioonis teistsugune roll," teatas Murray, kes alustas Ottawas nullindate teises pooles peatreenerina.

Treenerina kokku viite erinevat meeskonda juhendades 1239-st põhihooaja mängust 620 võitu kogunud Murray jätkab klubi juures nõuandjana.

Senaatorite uueks peamänedžeriks määratud Dorion saabus klubisse 2007. aastal. Ta töötas end skaudi kohalt 2014. aastaks Murray abiliseks. 43-aastasel kanadalasel, kes Ottawas sündinud ja kasvanud, on kõrged eesmärgid.

"Mind ei palgatud selleks, et viia meeskond playoffidesse, vaid selleks, et seal edu saavutada," ütles Dorian, kes lubas karmi pilguga üle vaadata kõik meeskonda puudutava.

Senators jäi tänavu pärast 2007. aasta karikafinaalis mängimist üheksa hooaja jooksul neljandat korda playoffidest eemale.

Kommentaarid