Ennustusvihjed 06/04/16

Teisipäeval tuli leppida aprilli esimese miinusega. Capitals mängis viimasel kolmandikul kaheväravalise edu maha, võimalik et Bruins mängis oma playoffide võimalused maha ning Wild võttis rahulikult kaotusega karikamängude pileti vastu.

(foto: freep.com)
Detroit Red Wings vs Philadelphia Flyers - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 3 ühikut

Tuleb vägev matš kahe meeskonna vahel, kes hetkel sama arvu punktide peal ning loodavad end playoffidesse venitada. Üsna sarnane seis oli ka mõni nädal tagasi, kui Philadelphias kohtuti. Flyers võitis 4-3. Korralik väravate sadu peaks toimima ka seekord. Vaid kolm viimasest 12-st Flyersi mängust on lõppenud vähema kui viie väravaga. Red Wings on teinud kaheksa järjestikust vähemalt viie väravaga mängu.

Edmonton Oilers vs Vancouver Canucks - alla 5.5 värava @ 1.69, 3 ühikut

Oilers on viimast korda Rexall Place'i jääl ning peab koduhalli viisakalt ära saatma. Eelviimases kohtumises läks täiesti kohutavalt, kui tuli 0-5 kaotust. Peatreener Todd McLellan oli pärast seda endast tõsiselt välja, soovides isegi järgnenud puhkepäeva meeskonna jaoks tühistada. See jäi vaid kollektiivlepingu tingimuste tõttu tegemata. Esmaspäeval piitsustati meeskonda selle eest aga trennis ekstrakõvasti. Suurim fookus oli rünnakult kaitsesse tagasi jõudmisel. Canucks ei suuda väga skoorida ja seetõttu on nende viimase 19 kohtumise jooksul 15 lõppenud vähema kui kuue tabamusega.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid