Nazem Kadri sai sukeldumise eest kaks trahvi korraga

Pärast Joseph Blandisi lennukust jäi simuleerimise eest välja jagatavate trahvide kohale märtsi teises pooles vaikus hõljuma. Ent tuleb välja, et see oli lihtsalt vaikus enne tormi. Eile hilisõhtul teatati, et kolm mängijat on karistada saanud. Nazem Kadrile määrati lausa kaks trahvi korraga.

(foto: chch.com)
Kadri sai 4. veebruaril New Jersey Devilsi vastu peetud matšist hoiatuse ning trahvid 12. märtsil Ottawa Senatorsiga ja 21. märtsil Calgary Flamesiga mängudest. Esimese eest pidi loovutama 2000 dollarit ning teise eest 3000. Viimane oli ka korralik Panso teater.


25-aastane ründaja on tänavu kogu liiga peale vastastele enim karistusi välja meelitanud mängija. Võimalik, et selle ning ka märtsis juhtunud intsidentide tõttu on kohtunikud hakanud Kadri kallal lõhkumise puhul silma kinni pigistama.

Pärast eelmisel laupäeval kodus peetud kohtumist Boston Bruinsiga ütles Mike Babcock, et tema hinnangul on vilemehed saanud selged juhised mitte vilistada Kadri vastu tehtud rikkumisi karistusteks. Seal jäeti näiteks vilistamata selge David Krejci poolne tõukamine.


Kadri kõrval trahviti ka Nail Jakupovi ja Martin Hanzali. Mõlemad said 2000-dollarilise lasku samast mängust, kui Edmonton Oilers 12. märtsil Arizona Coyotesit võõrustas.

Kommentaarid