Bruce Boudreau vallandati

Bruce Boudreau on tänasest vaba mees. Anaheim Ducks otsustas pärast järjekordset playoffide ebaõnnestumist vallandada peatreeneri, kes alates hooaja 2011/12 keskpaigast meeskonda tüüris. Saatuslikuks sai kolmapäevane järjekordne 7. mängu kaotus.

(foto: tsn.ca)
Läbi aegade vähima mängude arvuga 400 võiduni jõudnud Boudreau suutis Ducksi karikamängudes 2. ringist kaugemale tüürida vaid korra. See oli eelmisel hooajal, kui läänekonverentsi finaalis jäi Chicago Blackhawksi vastu kasutamata 3-2 edu. Sama seis jäi tänavu edasipääsuks mängimata ka avaringis Nashville Predatorsi vastu.

"Soovin tänada Bruce'i suure töö ja pühendumise eest. Seda otsust oli väga raske teha. Bruce on hea treener ja iseloomuga inimene. Soovime talle tulevikuks edu," teatas Ducksi peamänedžer Bob Murray täna.

Boudreau täitis Anaheimis oma CV nelja divisjoni tiitliga. 352-st mängust tõi ta meeskonnale 208 võitu.

Uue töökoha leidmisel varasemalt ka Washington Capitalsi tüürinud peatreeneril eeldatavasti probleeme ei teki. Juba on hakatud teda ka paari panema Ottawa Senatorsiga.

61-aastane kanadalane on vähemalt 300 mängu juhendanud treenerite hulgas läbi aegade parimat punktiprotsenti (65.9%) omav peatreener.

Kommentaarid