Bruinsi Patrice Bergeron on enne elutähtsat kohtumist hakkamist täis

Boston Bruinsi playoffide lootused ripuvad niidi otsas. Nädala alguses lasti Carolina Hurricanesi vastu käest suurepärane võimalus oma elu kergemaks teha ja see tähendab, et äpardusteks ruumi enam pole. Täna tuleb Detroit Red Wings alistada ja vähemalt meeskonna asekapten Patrice Bergeron on enne kohtumist hakkamist täis.

(foto: csnne.com)
Kaotuse korral ei ole Bruinsi lootused täielikult kadunud, kuid kahe õlekõrre asemel jääks siis alles vaid üks. Ja see oleks päris peenike. Red Wings saaks võidu korral oma karikamängude pileti kätte ning Bruinsil jääks siis lootus edestada vaid Philadelphia Flyersit, kes ennast tugevale positsioonile mänginud.

Meeskondadel on kirjas võrdne arv punkte (91), aga Flyersil on üks mäng vähem peetud. Lisaks on Dave Hakstoli hoolealustel täna kavas kodune kohtumine liiga viimase Toronto Maple Leafsiga. Raske uskuda, et sealt kahte punkti juurde ei kuku. Seega Bruinsil on vaja täna hädasti võitu.

"Kõige olulisem on see, et peame olema enesekindlad ning säilitama usu. Kuid samal ajal ei ole meil enam rohkem võimalusi. Peame sellest kinni haarama ja vajaliku tulemuse ära tooma," ütles Bergeron pärast hommikust trenni.

Meeskonnad on tänavu seni kolm korda kohtunud. Bruins võitis esimesed kaks vastasseisu (kodus 3-1 ja võõrsil 3-2 lisaajal), kuid viimane langes Red Wingsi saagiks, kui Detroidis 11-väravalise purskega sõbrapäeva tähistati (6-5). Red Wings võitis viimati Bostonis 2014. aasta playoffide ajal.

Tulemas on ülimalt põnev kohtumine. Playoffid oleks nagu juba alanud.

Kommentaarid