John Scott on kindel, et mängib ka järgmisel hooajal NHL-is

John Scott on NHL-is tagasi ega plaani ka lahkuda. Montreal Canadiens annab talle tänavu küll veel ainult üheks mänguks võimaluse ja see on kavas täna Florida Pantheris vastu, kuid kogenud ründaja on kindel, et teenib endale NHL-is lepingu ka järgmiseks hooajaks.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Scott saab Montrealis selga särgi numbriga 22 ja ei jõua ära oodata, mil ta meeskonna eest väljakule läheb. "Canadiensi eest mängimine on üks kord elus kogemus, olen elevil siin oleku üle," ütles 33-aastane ründaja eile.

Jaanuari keskel Arizona Coyotesist Kanada piiri taha liikunud Scott mainis, et möödunud nädalavahetusel pakkus Canadiensi peamänedžer Marc Bergevin talle võimaluse ühes mängu kaasa lüüa ning sellest haaras ta kiirelt kohe ka kinni.

"Alates hetkest, mil ta organisatsiooniga liitus on John olnud tõeline professionaal, soovisime anda talle võimaluse mängida," kommenteeris peatreener Michel Therrien.

Palju rännanud mängumees saab NHL-is kirja oma 285. mängu ja läheb sellele pingevabalt peale.

"Tegu on ühekordse asjaga," tunnistas Scott, lisades muiates: "Kui ma just kübaratrikki ei skoori."

Oma võimaluste kohta jätkata kõrgliigas mängimist ütles ta: "Arvan, et suudan end NHL-i tagasi mängida. Isegi järgmisel aastal."

Canadiensi mängijad on uue meeskonnakaaslase soojalt vastu võtnud. P.K. Subban ütles: "On hea, kui riietusruumis on energiat. John lisab seda ja ta on sümpaatne vend."

Scottil on NHL-is seni kirjas viis väravat, kuus söötu ja 542 karistusminutit.

Kommentaarid