John Scott on NHL-is tagasi

Kaks kuud pärast Tähtede mängu, mis pidi kõigi eelduste kohaselt jääma John Scotti viimaseks kohtumiseks NHL-is, on 33-aastane ründaja kõrgliigas tagasi. Montreal Canadiens tõi ta põhiturniiri viimaseks kolmeks kohtumiseks AHL-ist üles.

(foto: hockeyfeed.com)
Canadiens lõpetab hooaja kahe koduse Florida osariigi meeskondade vastu peetava kohtumisega ning ühe välismänguga Carolina Hurricanesi vastu.

Oma divisjoni eelviimast kohta vältida püüdev Canadiens on viimastel nädalatel mitmed mängumehed vigastustele kaotanud ja see annabki Scottile uue võimaluse.

Tähtede mängu MVP, keda madalamas liigas igas kohtumises saatnud suur tähelepanu, jõudis AHL-is 27 mänguga kahe värava ja nelja punktini, kogudes ka kohustuslikud 85 karistusminutit.

Scott tunnistas eelmisel kuul, et seoses temast filmi tegemisega on kokkulepe stsenaariumi kirjutamiseks juba sõlmitud. Peaosas sooviks ta näha Liev Schrieberit, aga kui kultusfilmis "Goon" mänginud näitleja teist hokifilmi teha ei taha, siis oleks Scotti sõnul heaks valikuks ka "How I Met Your Mother" komöödiasarja täht Jason Segel.

Kommentaarid