Canadiens ei lase Price'i ja Subbanit tänavu enam väljakule

Montreal Canadiensi suurimad staarid Carey Price ja P.K. Subban peavad väljakule naasmist ootama järgmise hooajani. Mõlemad tervisega kimpus olnud mängumehed lootsid veel tänavu uuesti mängida, aga nüüd on klubi ametlikult kinnitanud, et fännid kumbagi sel hooajal enam ei näe.

(foto: Getty Images)
Canadiensil on järelejäänud veel kaks kohtumist ja kuna mitte millegi peale mängida pole, siis tundub otsus ka igati õigena.

Viimati novembri lõpus mänginud Price on päris pikalt juba tagasi trennis olnud, kuid peatreeneri Michel Therrieni sõnul pole ta 100%-liselt terve ning seetõttu ei hakata temaga riskima.

"Kuigi Carey on teinud suurepäraseid edusamme ja on väga lähedal naasmisele, siis hetkel pole talle selleks rohelist tuld antud," selgitas täna meeskonna arst Vincent Lacroix. "Kahe hooaja vahel peaks ta täielikult taastuma. Vigastus pole sama, mille all kannatas ta varem hooaja käigus (oktoobri lõpp) ega varasematel aastatel."

Price võitis oma 12-st mängust kümme, lastes keskmiselt 2.06 väravat ja tõrjudes 93.4%-lise efektiivsusega, enne kui põlvevigastus tema hooaja lõpetas. Nagu hiljem selgus, siis lõppes 25. novembril New York Rangersi vastu peetud mänguga ka kogu meeskonna hooaeg, sest mulluse põhiturniiri MVP-ta ei suudetud konkurentsis püsida.

Subban langes auti 10. märtsil Buffalo Sabresi vastu peetud matšis. 26-aastane kaitsemees lootus pärast kaelale liiga tegemist enne hooaja lõppu naasta, kuid paus venis juba sedavõrd pikaks, et lõpuks polnud mõtet seda teha.

Hooaja kuue värava ja 51 punktiga lõpetanud kanadalane ütles märtsi lõpus, et sooviks MM-il mängida. Seega on võimalik, et tänavuse hooaja mängud pole tema jaoks siiski veel täielikult mängitud.

Kommentaarid