Wild tahab veel korra Dallasesse minna

Võõrsil Dallas Starsi vastu mängimine ei olnud tänavu põhiturniiril meeskondade jaoks kõige meeldivam tegevus. Stars jäi American Airlines Centeris võiduta vaid 13 mängus. Kuid olude sunnil on Dallases mängimine nüüd just Minnesota Wildi eesmärgiks saanud.

(foto: 1500espn.com)
Sarnaselt Washington Capitalsile ei ole ka Stars paljulubavalt alanud playoffide avaringi seeriat suutnud ära otsustada. Esimesest neljast mängust võideti kolm, kuid nüüd on käes parajalt libe seis. Wild vajab seeria viigistamiseks vaid ühte võitu ja seda saab kodujääl otsida.

"Meil on jäänud veel kaks tundi tööd teha," on enne tähtsat matši öelnud peatreener John Torchetti. "Peame selle ära tegema. Peame muretsema ainult pühapäevaste töötundide pärast. Soovisime koju naasta ja nüüd tahame oma fännide ees mängida. Samas soovime veel ka Dallasesse tagasi minna."

Mingis mõttes on Stars endale teinud seerias karuteene. Esimestes mängudes oli väravas Kari Lehtonen, kes tuli oma tööga eeskujulikult toime, lastes keskmiselt vaid 1.69 väravat, aga peatreener Lindy Ruff otsustas järgmistes matšides anda võimaluse Antti Niemile. Tema on endale lasknud 3.36 väravat ning meeskond on hoo kaotanud.

Wild on seerias endiselt autsaider, kuid võimalik, et muud rolli endale ei soovitagi. "Näitame oma parimat taset siis, kui meil on seljad vastu seina," ütles asekapten Ryan Suter enne eelmist mängu.

Enam rohkem ei saa vist selg vastu seina olla, kui see Wildil eelmises matšis oli. Ellujäämismängus mindi viimastele minutitele vastu kaotusseisus. Ent siis tuli Mikko Koivu, kes viigistas mängu ning tõi hiljem lisaajal ka võidu koju.


Wild on koduses Xcel Energy Centeris varasemalt viiest 6. mängust võitnud neli. Ajalugu on justkui Koivu & Co poolt.

Viienda võiduni loodetakse jõuda täna kell 22 algavas kohtumises.

Kommentaarid