Raskustes Blackhawks paneb Toewsi ja Kane'i kokku

Chicago Blackhawks on hädas. Karikakaitsja võib St. Louis Bluesi vastu peetava viienda mänguga juba playoffide avaringis langeda. Viimati tabas sama saatus 2012. aastal Boston Bruinsit. Selle vältimiseks pannakse viimases hädas Jonathan Toews ja Patrick Kane samasse ründekolmikusse mängima.

(foto: thestar.com)
Peatreeneri Joel Quenneville'i lüke tähendab seda, et laiali lüüakse põhiturniiril domineerinud kolmik, mille Kane moodustas Artemi Panarini ja Artjom Anisimoviga.

Kane'i ja Toewsi kõrvale pannakse Richard Panik, kes hooaja esimeses pooles end isegi Toronto Maple Leafsi koosseisu ei suutnud murda.


Meeskonnas püsib lootus, et taktikaline samm aitab seeria käiku muuta. Nii nagu see ka varem on õnnestunud.

"Varem on see mitmeid kordi aidanud. Need kaks on tõelised võlurid," märkis Marian Hossa pärast hommikust trenni. "Kui asjad pole õigesti minemas, siis on väikesed muudatused abiks."

Kane ja Toews pole nelja mängu jooksul seni skoorinud mitte ühtegi kolli. Esimesel on kirjas neli söödupunkti ja kapten istub kahe söödu peal.

Samal ajal on kõvasti kurja teinud Bluesi esimene ründekolmik. Vladimir Tarasenko nimel on kolm väravat ja viis punkti, Jaden Schwartz on teda toetanud 2+2'ga ja Jori Lehteräl on kirjas kaks söötu.

Seejuures on venelane playoffides liikumas müstilise tempoga. Karjääri jooksul peetud 17 mänguga on kirjas 13 kolli ja kolm söötu. Tema 0.76 väravat mängu kohta on ajaloo parim mängijate hulgas, kelle nimel vähemalt 15 playoffide kohtumist!

Kaks kanget lähevad viiendat korda kokku tuleval ööl kell 4:30.

Kommentaarid