Detroidis ei taheta meeskonna ümberehitamisest midagi kuulda

Homme alustatakse tänavuste playoffide 2. ringi mängudega ning kolmandat aastat järjest tehakse seda ilma Detroit Red Wingsita. 11-kordne Stanley karikavõistluste võitja piirdus tänavu hooaja otsustavas faasis vaid viie mänguga. Meeskonna seis on üsna halb, aga mingisugust ümberehitamist plaanis ei ole.

(foto: Getty Images)
Joe Louis Arenal tehti eile riietusruumid tühjaks ning jagati traditsioonilisi hooaja lõpu mõtteid. Peamänedžer Ken Holland andis mõista, et suvel suuri muudatusi ei ole tulemas.

"Mulle ei meeldi ümberehitamine. Nendega läheb 8-10 aastat aega," ütles Holland.

Klubi pealik loodab meeskonnale särtsu lisada noormängijatega. Samuti kavatseb ta enda sõnul drafti ajal aktiivsemalt otsida vahetustehingute võimalusi.

Lisaks loodab Red Wings lahkuda soovivalt Pavel Datsjukilt veel ühe hooaja välja meelitada. Venelane pidavat oma lõplikust otsusest teada andma pärast järgmise kuu MM-i.

Datsjuki lahkumise kõrval võib suurim muutus tulla postide vahel. Alates 2009. aastast meeskonna esiväravavahina tegutsenud Jimmy Howard tõugati tänavu Petr Mrazeki poolt tahaplaanile ning 32-aastane jänki on enda sõnul vahetustehinguks valmis.

Howard alustas tänavu võrreldes Mrazekiga 16 kohtumist vähem. Ta lasi keskmiselt 2.80 väravat ja tõrjus vaid 90.6%-ga. Mõlemad näitajad on tema karjääri halvimad. Samas ei saa Howardist vabanemine kindlasti kerge olema, kuna ta võtab palgafondist enda alla päris krõbedad 5.29 miljonit dollarit.

Kommentaarid