Blue Jackets pani Sabresi ilusale seeriale punkti

Põhihooaja viimastel nädalatel jõudsalt oma punktisaaki kasvatanud Buffalo Sabres reede õhtul endale lisa teenida ei suutnud. Columbus Blue Jackets pani 4-1 tulemusega punkti Dan Bylsma meeskonna kolmemängulisele võiduseeriale.

(foto: Gary Wiepert/AP Photo)
Esimest korda alates aastast 1992 oli Sabresil ühes kohtumises väljakul kolm debütanti. Nende seas ka väravavaht Jason Kasford. Eelmise aasta talvel Evander Kane'i tehingus Winnipegist üle tulnud puurivaht lõpetas oma esimese mängu 26 tõrjega. Tema puhas paber sai rikutud avakolmandiku lõpuminutitel, kui ülekaalust oli täpne Matt Calvert.

Sabres viigistas teisel kolmandikul omakorda Sam Reinharti ülekaalu kolliga, kuid tänavustes omavahelistes mängudes jäi kolmest kolm tegemata. Nick Foligno ja Dalton Prout viisid külalised viimasele kolmandikule kaheväravalise eduga ning seal tõmbas mängule joone alla Brandon Saad, kes jõudis oma karjääri esimese 30 väravaga hooajani.

"Ta on meie tiimi tohutult tähtis liige ja olen rõõmus," ütles Saadi saavutuse kohta peatreener John Tortotella. "Olgugi, et pärast homset on meil mängud läbi, on tore näha selliste saavutusteni jõudmist. Lisaks ootame järgmisest aastast rohkem."

Suvel üllatuslikult Chicagost saabunud Saad saab täna meeskonna viimases mängus endise koduklubi vastu püüda Jacketsi suurima väravaküti au. 30 kolli on kirjas ka Boone Jenneril. Sabresil on neli 20 väravaga meest, kuid 30 jääb kõigi jaoks kättesaamatuks. Jack Eichel on 24 tabamusega parim.


Sabres lõpetab täna oma hooaja New York Islandersi vastu. Hea võimalus on veel oma positsiooni parandada. Montreal Canadiens on ees vaid ühepunktilise eduga.

Kommentaarid