Ennustusvihjed 07/04/16

Eilsest jäid ainult tühjad pihud. Valikud läksid risti vastupidi. Flyers jäi üle 18 aasta esimest korda Detroidis nulli peale ning külaliste panusest jäigi lõpuks puudu. Edmontonis oli pikalt asi plaanipäraselt minemas, aga siis tuli viimase perioodi keskel kolmeminutiline kolme väravaga purse ja sinna kõik ilus ka läks.

(foto: zimbio.com)
Carolina Hurricanes vs Montreal Canadiens - Hurricanes võit @ 1.73, 4 ühikut

Tegu Hurricanesi viimase kodumänguga ja tahaks uskuda, et fännidele soovitakse veel suveks üks hea emotsioon anda. Seda saab teha meeskonna vastu, kes võõrsil oma viimasest 15-st kaotanud 12 ja läheb mängule debütandist väravavahiga. Charlie Lindgrenist saab tänavu viies puurilukk, keda Canadiens on kasutanud.

Boston Bruins vs Detroit Red Wings - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.82, 4 ühikut

Mis kehvasti, see uuesti. Red Wings väga suure tõenäosusega teist järjestikust nullimängu ei tee. Bruins on viimastes mängudes lasknud endale näiteks viis ja kuus tükki. See tähendab, et külalistele peaks samuti rõõmu jaguma. Viimases omavahelises kohtumises oli 11 väravat ja siin on vaja kaks korda vähem neid.

Philadelphia Flyers vs Toronto Maple Leafs - Flyers normaalajaga võit @ 1.65, 4 ühikut

Flyers loodab siin vältida kolmemängulist kaotuste jada, mis viimati juhtus veebruaris. Vastane selleks on soodne. Leafs on oma viimasest seitsmest kaotanud kuus ja need kõik ka normaalajaga. Võõrsil on viimasest 12-st kaotatud üheksa ja needki kõik normaalajaga.

Ottawa Senators vs Florida Panthers - Senators võit @ 2.10, 4 ühikut

Sarnaselt esimesele valikule loodaks siin, et kodumeeskond suudab fännidele oma viimase esituse käigus midagi rõõmustavat pakkuda. Pantritel pole absoluutselt millegi peale mängida. Divisjoni võit on käes ja playoffide asetus paigas. Nüüd vaja vaid karikamängudeks jõudu hoida.

Nashville Predators vs Arizona Coyotes - Predators normaalajaga võit @ 1.75, 4 ühikut

Coyotes loodab viimase 17 võõrsilmängu jooksul võtta kolmanda võidu meeskonna vastu, kes kodus viimasest kümnest võitnud seitse. Pole nagu absoluutselt lubav seis. Nashville's pole koiotid võidutsenud alates aastast 2013.

Chicago Blackhawks vs St. Louis Blues - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.73, 4 ühikut

Blackhawksi mängude tulemused pärast Duncan Keithi mängukeeldu - 5-4, 6-4, 6-2. Bluesi viimased mängud - 5-6, 5-1, 5-2. Päris lubav seis selleks, et tuleks tulevärki.

New York Rangers vs New York Islanders - Rangers üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 4 ühikut

Islanders on Thomas Greissiga mängides kuus võõrsilmängu järjest vähemalt kolm väravat lasknud. Rangers on viimase kaheksa mängu jooksul ainult korra vähema kui kolmega piirdunud. Kodune väravate saak on hooaja lõikes üle kolme olnud.

Los Angeles Kings vs Anaheim Ducks - Ducks üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 2.05, 4 ühikut

Kings on alates märtsi teisest poolest päris halvas vormis olnud. Üheksast mängust on kaotatud kuus. Nende mängude jooksul on olnud vaid kaks sellist, kus enda puuri pole vähemalt kolme lastud. Ducks on võitnud 11 viimasest 14-st omavahelisest põhiturniiri vastasseisust ning peaks häid võimalusi omama ka siin. Võiduks on ka samas päris kindlalt vaja vähemalt kolme väravat.

Calgary Flames vs Vancouver Canucks - Flames võit @ 1.63, 4 ühikut

Flames on samuti üks nendest meeskondadest, kellel kavas viimane kodumäng. See on ühe oma suurima rivaali vastu, seega motivatsiooniga ei peaks probleeme olema. Canucks on kodust eemal kaotanud viimasest kümnest seitse ja Calgarys mängides viiest neli.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid