Ennustusvihjed 05/04/16

Põhiturniiri viimase nädala esimesest päevast läks kirja taas üks edukas õhtu, kui kolmest valikust kaks võitsid. Pantrid tegid endal elu veidi põnevaks, aga lõppkokkuvõttes saadi ülekaalukas võit. Sama kehtis ka Rangersi puhul. Kings oli tegemas ilusti kolmest kolme, kuid kaks eduseisu jäi siiski võiduks mängimata.

(foto: Getty Images)
Minnesota Wild vs San Jose Sharks - Wild võit @ 1.90, 3 ühikut

Wildil on selja taga päris kohutav nädal. Oli võimalus kindlustada koht playoffides, kuid kaotati kolm mängu järjest. John Torchetti juhendamisel pole aga kordagi veel nelja järjest kaotatud. Külas on liiga parim võõrsilmeeskond, aga Sharks on Minnesotas võitnud vaid ühe oma viimasest kaheksast külastusest.

Boston Bruins vs Carolina Hurricanes - Bruins normaalajaga võit @ 1.85, 3 ühikut

On üleval tõsine oht, et Bruins jääb teist aastat järjest playoffidest eemale. Kuid veel on võimalik end päästa. Põhiturniir lõppeb kolme järjestikuse kodumänguga. Kõik on enda kätes. Kui need võita, siis saab ikkagi hooaja otsustavas faasis kaasa lüüa. Hurricanes on olnud tubli punktimasin, kuid võõrsil on võidetud ainult kolm oma 12-st mängust. Metro divisjoni vastu on tulnud kogu hooaja jooksul 21-st mängust vaid seitse võitu.

Washington Capitals vs New York Islanders - Capitals normaalajaga võit @ 1.92, 3 ühikut

Capitals on rahulikult playoffideks valmistumas, aga enne seda võiks veel ühe asja ära teha - aidata väravavaht Braden Holtby ühe hooaja võitude rekordini. Siin saab 26-aastane puurivaht Martin Brodeuri rekordit korrata. See võiks ka õnnestuda, kuna ta on võitnud neli oma viimasest viiest stardist. Capitals kaotas eelmise matši Arizonas, aga seal oli postide vahel Philipp Grubauer. Barry Trotzi meeskond on tänavu võitnud 15 16-st mängust, mis järgnenud normaalajaga kaotatud kohtumisele. Islanders on hetkel kodus heas hoos, aga võõrsil on viimasest seitsmest kaotatud kuus.

New York Rangers vs Tampa Bay Lightning - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.74, 3 ühikut

Rangers on teinud üheksa järjestikust mängu vähemalt viie väravaga. Viimase 16 kohtumise jooksul on olnud vaid üks selline, kus viite täis ei tulnud. Lightning on pärast Anton Stalmani vigastust suutnud alla kolme hoida ainult nõrga rünnakuga Leafsi ja Devilsi. Eile lasti endale teise New Yorgi klubi vastu koguni viis.

Ottawa Senators vs Pittsburgh Penguins - Penguins normaalajaga võit @ 1.95, 3 ühikut

Capitals on endiselt ülekaalukas liiga liider, aga Penguins on praegu parimas hoos olev meeskond. Viimasest 13-st mängust on võidetud 12 ja neli kohtumist järjest on tehtud vähemalt viis kolli. Võitude puhul ainult kolm pole tulnud normaalajaga. Senaatorid on ka sel hooajal juba kaks korda 60 minutiga alistatud.

Chicago Blackhawks vs Arizona Coyotes - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.70, 3 ühikut

Karikakaitsja on põhiturniiri tugevalt lõpetamas. Viimasest viiest mängust on neli võidetud. Teist päeva järjest mängiv Coyotes on kodust eemal viimasest 15-st kaotanud 13. Neist 12 on tulnud normaalajaga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid