Canadiensi mängijad vahetasid laatsaretis kohti

Hooaja esimeses pooles kõvasti vigastustega kimpus olnud Montreal Canadiens on enne tänast matši Toronto Maple Leafsiga saanud paar head ja paar halba uudist. Alex Galchenyuk ja Andrei Markov on meeskonna juures tagasi, ent nende kohad laatsaretis on läinud Brendan Gallagherile ja Paul Byronile.

(foto: o.canada.com)
Detsembri alguses põlve vigastanud Galchenyuk pidi kuni kuueks nädalaks väljakult eemale jääma, kuid on imeliselt taastunud. Markov, kes oma 18-st kodumängust kogutud 15 punktiga üks liiga edukaimatest kaitsjatest, pole alates jõulukuu keskpaigast kubemeprobleemi tõttu mänginud.

Gallagheri ja Byroni traumad jätavad aga meeskonna vigastatud mängijate nimekirja siiski jätkuvalt pikaks.


Eelmisel hooajal ühte pealeviset blokeerides paar sõrmeluud murdnud Gallagheril on pärast Shea Weberi üritusele ette jäämist käsi uuesti katki. Eeldatakse, et teda näeb heal juhul alles kaheksa nädala pärast.

Samuti eelmisest mängust vigasena lahkunud Byronil, kes tänavu 12 väravaga juba teinud uue karjääri rekordi, peaksid lood olema veidi kergemad. Leafsi mäng jääb tõenäoliselt vahele, aga uuel nädalal võib ta juba naasta.

Kommentaarid