Seth Griffith jõudis tagasi Torontosse

Mängijate liikumine toob endaga vahest igasugu veidraid käike ja nüüd on üks jälle toimunud. Hooaega Toronto Maple Leafsi ridades alustanud Seth Griffith, kes vahepeal Floridasse jõudis kolida, on nüüd hokiuniversumi keskpunktis tagasi.

(foto: Tom Szczerbowski/USA TODAY Sports)
Leafs korjas Griffithi vahetult enne hooaja algust üles, kui Boston Bruins temast loobus. Paar nädalat tagasi 24-aastaseks saanud ründajal lasti aga vaid kolmes kohtumises kätt proovida, enne kui ta omakorda ise waive'iti.

Varasemalt AHL-is säranud kandalane sai Florida Panthersis veidi isegi esimeses ründekolmikus mängida, kuid jäi lõppkokkuvõttes siiski kahvatuks. Väravad ei tahtnud kuidagi tulla ning 21 kohtumisega kogunes vaid viis söödupunkti.

Panthers loobus temast eelmise nädala lõpus ja nii saab Griffith Torontos uue võimaluse. Kui teda muidagi enne väljakule laskmist uuesti ära ei saadeta. Nii nagu New Jersey Devils tegi Reid Boucheriga.

Devils lasi Boucheri esimese kahe kuu jooksul vaid üheksas kohtumises väljakule ning detsembri alguses rändas ta kahe söödupunktiga Nashville Predatorsi valdusesse. 23-aastane ründaja pandi esmalt AHL-i vormi koguma ja seal tuli viie mänguga viis punkti (4+1). Ent Nashville'is jäid suured teod siiski tegemata.

Pärast kolme mängu ja ühte väravat waive'iti Boucher Predatorsi poolt ning korraks sattus ta New Jerseysse tagasi. Seda aga tõesti vaid korraks. 2. jaanuaril üles korjatud mees anti 4. jaanuaril uuesti ära ning nüüd on ta Vancouver Canucksi ridades.

OHL-is Sarnia Stingi eest mängides Steven Stamkosele kuulunud klubi ühe hooaja väravate rekordi üle löönud noormees tegi Canucksi eest debüüdi eelmisel nädalal just Predatorsi vastu peetud mängus. Järgnevas kahes kohtumises pole ta aga jääle pääsenud, seega pole välistatud ja võib isegi pidada tõenäoliseks, et ees ootab uus klubivahetus. Sama peaks kehtima ka Griffithi kohta.

Kommentaarid