Clarke MacArthur jätab hooaja vahele

Pärast eelmisel hooajal vaid nelja mängu peale jäämist tänavu comebacki teha üritanud Clarke MacArthur siiski jääle tulemas pole. 31-aastane ründaja on peapõrutuse sümptomitest prii, kuid arstid pole naasmiseks rohelist tuld andnud ja nii lükkub tagasitulek edasi,

(foto: ottawacitizen.com)
Karjääri jooksul 548 mänguga 304 punkti (133+171) teeninud mees sai hooajaeelses laagris 18 kuu jooksul neljanda peapõrutuse. Sügisel rääkis ta lootusest väljakule naasta, aga vähemalt tänavu seda ei juhtu.

"Tegu on pikaajalise protsessiga, oleme alati öelnud, et tohtrid otsustavad, kas Clarke saab mängida. Pärast mitmete arstidega konsulteerimist, arvavad nad kõik, et Clarke ei tohiks sel aastal mängida" teatas Senatorsi peamänedžer Pierre Dorion.

Klubi juht on enda sõnul hakanud ka MacArthurile asendajat otsima, kuid sobivate tehingute leidmine olevat problemaatiline, kuna küsitav hind on liiga kõrge.

MacArthuri katki teinud klubikaaslane Patrick Sieloff on kogu hooaja veetnud AHL-is.

Kanada pealinna on samal ajal saabunud aga ka üks hea uudis. Abikaasa haiguse tõttu meeskonnast eemal olev Craig Anderson on valmis naasma ja lõplikult klubi juurde jääma. Tagasitulek peaks toimuma jaanuari lõpus või veebruari alguses..

Kommentaarid