Väljavahetamise peale vihastanud Lehner ei kavatse oma käitumise pärast vabandada

Buffalo Sabresi väravavaht Robin Lehner pani sel nädalal hokimaailma endast uuesti rääkima, kui teisipäeval peetud kohtumises väljavahetamise peale vihastas. Keevaline rootslane on teatanud, et ei kavatse oma käitumise pärast vabandada.

(foto: ottawasun.com)
Lehner lasi teisipäeval Torontos käest minna 2-0 eduseisul ja näis, et tema keskendumine ei olnud päris sellel tasemel nagu vaja olnuks. Seda näitas üks mängupaus, mille käigus rootslane ühele Sabresi pingi kõrval istunud naisfännile lehvitas.


Nüüdseks on selgunud, et naine on endine telereporter, kes soovis lihtsalt oma haigevoodis olevat poega rõõmustada.

>
"Tegu oli emaga, kelle 5-aastane laps pidžaamades lehvitas. Teate mis? Loomulikult lehvitan vastu. Ma ei hooli kellegi arvamusest," rääkis Lehner täna juhtunust.

Peatreeneri ja meeskonnakaaslaste peale klähvimine näis väga ebaprofessionaalse käitumisena, kuid Sabresi boss Dan Bylsma selles probleemi ei näinud.

"Ta peakski olema väljavahetamise peale endast väljas ja see emotsioon on osa Robini mängust," ütles Bylsma pärast mängu.

Kui peatreener pole pahane, siis pole ka põhjust vabandamiseks ning Lehner seda ka ei teinud.

"Kavatsen end parandada, aga samal ajal oleks silmakirjalik vabandada selle eest, kes sa oled. Ma olen võistlushimuline tüüp, kes ei taha väravast lahkuda. Tahan koos laevaga põhja minna või siis seista seal ja teha tagasituleku," lisas 25-aastane väravavaht.

Kommentaarid