Puusaoperatsioon lõpetas Varlamovi hooaja

Liiga viimasena kulgeva Colorado Avalanche'i hooaeg on piltlikult öeldes lõppenud ning sõna otseses mõttes on see läbi Semjon Varlamovi jaoks. Meeskonna esiväravavaht käis täna puusaoperatsioonil, millest taastumisele kulub mitu kuud.

(foto: denverpost.com)
Varlamov on meeskonna viimasest 18-st mängust 12 vahele jätnud ning operatsiooniga loodetakse lahendada kubemeprobleemid, mis venelast mitu aastat painanud.

"Varlamov on juba pikemat aega kubeme- ja puusaprobleemide all kannatanud," teatas klubi peamänedžer Joe Sakic. "Pärast meeskonna arstidega konsulteerimist selgitasime välja, et parim viis taastumiseks on operatsioon. Protseduuri praegusel ajal läbiviimine tagab selle, et Semjon on järgmise hooaja treeninglaagri alguseks täielikult terve."

28-aastane puurilukk suutis sel hooajal 23-st stardist võita vaid kuus, lastes keskmiselt 3.38 väravat ja tõrjudes 89.8%-ga.

Avalanche paneb nüüd arvatavasti hooaja lõpuni duoga Calvin Pickard-Spencer Martin. 24-aastane Pickard on tänavu 21-st stardist võitnud seitse, lastes 3.01 väravat ja tõrjudes 90.6%-ga. Eelmisel nädalavahetusel oma NHL-i debüüdi teinud 21-aastane Martin on kahe mänguga lasknud kaheksa väravat, tõrjudes 85.7%-ga.

Kommentaarid