Füüsiline kontakt kohtunikuga tõi Coyotesi noorele kaitsemehele mängukeelu

Seitse mängu järjest kaotanud Arizona Coyotesi hooaeg jätkub homme Vancouveris ja seda ilma ühe üsnagi masendavaks kujunenud hooaja positiivseima kujuta. 21-aastane kaitsja Anthony DeAngelo alustab uut aastat mängukeeluga, mis sai korjatud kohtunikuga füüsilise kontakti loomise eest.

(foto: dsportsnews.com)
Tampa Bay Lightningu 2014. aasta drafti avaringi valik kaotas Coyotesi mängus Calgary Flamesiga teise perioodi lõpus pärast rüselust Sam Bennettiga enesevalitsuse ja jääb kolmeks kohtumiseks istuma.


Läinud suvise drafti ajal tehtud vahetustehinguga Arizonasse siirdunud DeAngelo on vaatamata noorusele juba varem mitmeid distsiplinaarkaristusi saanud. 2014. aastal määras OHL-is tema enda koduklubi talle kahenädalase keelu, kuna ta kasutas meeskonnakaaslase kohta rassistlikku väljendit. Samuti jõudis ta ka juba OHL-i ühe mängukeeluni, mis tuli just kohtuniku mitte austamise eest.

New Jerseys sündinud mängumees on tänavu üheksa punktiga (3+6) üks meeskonna resultatiivseimatest kaitsjatest. Need on ka ära tulnud vaid 20 mänguga.

Coyotes on uueks aastaks satsi saanud ka ühe uue näo. Winnipeg Jets waive'is koosseisust välja langenud Aleksandr Burmistrovi ja Coyotes korjas venelase 1.55-miljonilise lepingu, mis kehtib selle hooaja lõpuni, endale.

Kommentaarid