Senators hankis Tommy Wingelsi

Kuna tohtrid ei luba Clarke MacArthurit tänavu väljakule, siis vajas Ottawa Senators rünnakule abiväge ning see on nüüd ka hangitud. San Jose Sharksist toodi ära Tommy Wingels. Vastassuunas pandi teele Buddy Robinson, Zack Stortini ja suvise drafti 7. ringi valik.

(foto: Getty Images)
Robert Arraku koduklubist Cedar Rapids RoughRiders oma teekonda alustanud Wingels veetis kogu oma senise NHL-i karjääri San Joses, jõudes 337 mänguga 51 värava ja 122 punktini.

"Tommy on olnud mitmeid aastaid meie klubi väärtuslik liige, fenomenaalne meeskonnakaaslane ja tõeline eeskuju meie organisatsiooni ja NHL-i jaoks jääl ja jäält eemal," kommenteeris vahetustehingut Sharksi peamänedžer Doug Wilson. "Meeskonna arenedes, mil nooremad mängijad hakkavad peale tulema, peab kahjuks tegema karme otsuseid. Soovime Tommyle ja tema abikaasale Mollyle tulevikuks ainult edu."

2008. aasta drafti 6. ringist nopitud ründaja jäi tänavu meeskonnas üsna tagasihoidlikusse rolli, saades mänguaega keskmiselt 10:03. 37 mänguga on kirjas viis väravat ja kaheksa punkti. Küll on tal aga riietusruumis olnud väga oluline koht.


25-aastane Robinson on ründaja, kes nelja hooaja jooksul AHL-is jõudnud 104 punktini (49+55). Pisteliselt on tal lastud ka NHL-is proovida. Seitsme mänguga on tulnud 1+1.

Stortini on 31-aastane ründaja, kes "politseinikuna" AHL-is kogunud üle 1600 karistusminuti. Kunagine drafti 3. ringi valik on mõned aastad tagasi ka regulaarselt NHL-is mänginud, jõudes Edmonton Oilersi särgis kaasa teha 257 kohtumist. 725 karistusminuti kõrvale läksid 14 väravat ja 41 punkti.

Sharks jättis tehingu läbiviimiseks 30% Wingelsi palgast enda kanda. 28-aastasel mängumehel on lõppemas kolmeaastane tehing, mille keskmiseks töötasuks 2.475 miljonit dollarit.

Kommentaarid