Landeskog ei taha Coloradost lahkumisest midagi kuulda

Colorado Avalanche alustas eelmisel nädalal Cody McLeodist loobumisega tühjendusmüüki, mis eeldatavasti aina enam hoogu koguma hakkab. Üheks võimalikuks lahkujaks peetakse ka Gabriel Landeskogi. Meeskonna kapten ei taha aga sellest midagi kuulda.

(foto: calisportsnews.com)
2012. aastal NHL-i ajaloo noorima mängijana 19 aasta ja 286 päeva vanuselt kapteniks edutatud Landeskog loodab veel pikalt meeskonnas mängida.

"Soovin olla üks Avalanche, selleks jääda ja olla Denveris veel pikka-pikka aega," ütles rootslane esmaspäeval.

24-aastane ründaja on tänavu konkurentsitult karjääri halvima hooaja suunas liikumas. 31 mänguga on kirjas 14 silma (8+6) ja sedamoodi jätkates lõpetaks ta vaid 33 punktiga. Täishooaegade arvestuses on tema halvimaks jäänud debüütaasta 52 punkti.

Kuulujutud on Landeskogi seni konkreetselt kokku viinud vaid Boston Bruinsiga, kuid usutavasti on tal huvilisi ka teisi. Enda sõnul ei lase ta aga spekulatsioonidel end häirida.

"Olenemata sellest, kas mu nimi liigub ringi või mitte, lähenen mängule jätkuvalt samamoodi ja selleks on energia jagamine, heaks meeskonnakaaslaseks olemine, kõva töö ja tahe olla iga päev parem," lisas Landeskog. "Ma ei saa kuulujuttudesse kuulumist kontrollida."

Langeskogi leping kehtib 2021. aasta suveni ja võtab palgafondist enda alla veidi üle 5.57 miljoni.

Kommentaarid