Coyotes saatis Duclairi AHL-i

Eelmisel hooajal koos Max Domiga esile kerkinud Anthony Duclair on vähemalt mõneks ajaks kamraadist lahku löödud. 21-aastane ründaja on pärast vägevat debüüthooaega oma mänguvormiga olnud hädas ja seetõttu saatis Arizona Coyotesi ta AHL-i.

(foto: si.com)
Mullu 81 mänguga 20 värava ja 44 punktini jõudnud Duclair on tänavu pärast 41 mängu vaid kolme värava ja üheksa punkti peal. Noormees saadeti madalamasse liigasse ennast uuesti leidma.

"Anthony on hea, noor mängija. Kahjuks on ta sel hooajal raskustes olnud. Arvasime, et praegu on hea aeg saata ta Tucsoni mõnede asjade kallal vaeva nägema ja skoorimiskätt uuesti leidma. Loodame, et ühineb meie meeskonnaga peagi uuesti," kommenteeris otsust klubi peamänedžer John Chayka.

Duclairi nimi on viimastel nädalatel mitmes kuulujutus olnud, kuid tema väärtus pole kindlasti kunagi madalamal olnud kui praegu. Seetõttu on raske uskuda, et Chayka temast loobub. Lisaks peaksid mälestused eelmisest hooajast, kus Duclairilt tuli ka karjääri esimene kübar, veel värsked olema.


Tucson Roadrunners on esimest hooaega Coyotesi tütarklubi. Käekäik AHL-is on võrreldes esindusmeeskonnaga hoopis vastupidine. Vaikse ookeani divisjonis hoitakse esikohta.

Kommentaarid