Olümpiaotsus lükkus edasi

15. jaanuar ehk eilne kuupäev pidi olema tähtaeg, mil saab selgeks, kas NHL-i mängijad osalevad kahel järgmisel olümpial või mitte, aga selleks ajaks siiski midagi ära ei otsustatud. Nüüd on antud ka teada, et mingisugust tähtaega siiski pole.

(foto: USATSI)
Rahvusvahelise Olümpiakomitee (ROK) esindaja ütles nädalavahetusel, et tähtaeg puudub, aga töö positiivse lahenduse nimel käib.

Lugu on üsna segaseks kujunemas, kuna NHL-i asekomissar Bill Daly teatas, et ROK-iga pole mitte mingisugust suhtlust olnud.

Karussellile on veelgi hoogu lisanud NHL-i mängijate esindaja Donald Fehr, kes jagas uue aasta alguses väga positiivseid mõtteid.

"Ma pole varem olnud optimistlikum seoses sellega, et jõuame IIHF-iga (Rahvusvaheline Jäähokiföderatsioon) sobivale kokkuleppele, mis lubab mängijatel turniiril osaleda," ütles Fehr. "Eeldan, et järgmiste nädalate jooksul läbirääkimised jätkuvad ning olen nende osas optimistlikult meelestatud."

Näib, et IIHF ja Mängijate Ühendus on omavahel kontaktis, aga kumbki ei julge hirmutavale onu Garyle (Bettman, NHL-i juht) helistada.

Kommentaarid