Lightning saatis Nesterovi Montreali

Sel hooajal ootamatult suurde hätta sattunud Tampa Bay Lightning peab selgelt midagi muutma ja võib öelda, et korrigeerimisega alustati eile hilisõhtul. Vahetustehinguga saadeti Nikita Nesterov Montreali. 23-aastase kaitsja eest tulid vastu sama vana ametivend Jonathan Racine ja drafti 6. ringi valik.

(foto: rusbiathlon.ru)
Vahetus pole eriti märkimisväärne, aga midagi siiski, arvestades et Nesterov on 35 mänguga tänavu olnud meeskonnas üsna aktiivne liige.

2011. aasta drafti 5. ringist krabatud venelane on kolme väravaga juba korranud karjääri rekordit ning 12 punktiga püstitanud ka uue tippmargi. Kogu karjääri peale kokku on 119 mänguga tulnud 28 silma (9+19).

Pooled oma tänavuse hooaja punktidest just sel kuul kogunud mehest on suvel saamas piiratud vabaagent ja kuna Lightningu peamänedžeri Steve Yzermani ootab järjekordselt ees tihe tintimine, siis poleks tema teeneid arvatavasti säilitatud.

Racine on 2011. aasta 3. ringi mees, kes vahetult enne tänavuse hooaja algust läks Florida Panthersi valdusest Canadiensile. Montrealis sündinud ja kasvanud mängumees on seni NHL-is väljakule pääsenud vaid korra. AHL-is on 224 matšiga kirjas üks värav, 25 punkti ning kuhjaga karistusminuteid (391).

Kommentaarid