John Scott ei pea oma kohta Tähtede mängus loovutama

Ootamatult Tähtede mängule valitud ja pärast seda sama ootamatult klubi vahetanud John Scott võib endale siiski nüüd ametlikult piletid Nashville'i broneerida. Liiga teatas, et 33-aastane mürglimees ei pea oma koha eest Tähede mängul muretsema ning ta säilitab koha Vaikse ookeani divisjoni kaptenina.

(foto: hngn.com)
Pärast Scottiga seotud tehingut on liikvel olnud mitmeid erinevaid teooriaid. Suurimad vandenõuteoreetikud nägid selle taga loomulikult NHL-i kurja kätt jätta Scott mängult eemale. Eriti kuna selgus, et nii liiga esindajad kui ka klubi palusid temalt viisakalt kohast loobuda. Sellega aga Scott ei nõustunud, sest fännid ta ju sinna valisid.

Arizona Coyotesi peamänedžer Don Maloney sõnas, et vahetustehingu näol oli tegu lihtsalt äriotsusega. Just Coyotesi initsiatiivil sattus Scott sellesse diili, sest talle ei soovitud AHL-is palka maksta ning esindusmeeskonnas polnud tema hoidmiseks enam ruumi. Ka Montreal Canadiens saatis ta kohe kiirelt AHL-i, mis reeglite järgi ei lubanud tal enam NHL-i Tähtede mängus kaasa lüüa.

Tegu olnuks suure ülekohtuga, kuna Tähtede mängu turniiri võitjatele on mõeldud ka auhinnaraha. Scotti teenistus on võrreldes superstaaridega paras pisku - vaid 575 000 dollarit aastas. Kamba peale laiali jaotatav miljon annab ühele mängijale üle 90 000 dollari, mis moodustab Scotti töötasust märkimisväärse osa.

Ent lõpp hea, kõik hea. Liiga teatas täna, et kuna tegu on unikaalse olukorraga, siis lastakse Scott ikkagi mängule.

"Ootan põnevusega seda, et saan koos oma perega veeta lõbusa ja unikaalse Tähtede mängu nädalavahetuse Nashville'is," sõnas Scott tänases teadaandes. "Ma ei oodanud fännide poolt Tähtede mängule valituks saamist, kuid olen elevil, et saan kaasmängijatega üritustest osa võtta."

Väidetavalt ei kavatse Canadiens Scotti enam AHL-ist üles tuua. See tähendab, et tõenäoliselt jääb Tähtede mäng NHL-is tema viimaseks.

Loodetavasti jõuavad nüüd ka spetsiaalselt pühaks ürituseks vormitud särgid Scotti endiste meeskonnakaaslasteni.

Kommentaarid