Ducks andis Wildile viienda järjestikuse kaotuse

Minnesota Wild pidi tänavu olema üks mustadest hobustest, ent uuel aastal näidatud vormi põhjal võib öelda, et pigem ollakse mustas augus. 2016. aastal on üheksast mängust võidetud vaid kaks ning läinud ööl tuli Anaheimis juba viies järjestikune kaotus.

(foto: Chris Carlson/AP Photo)
Mike Yeo meeskond pidi kaotuse vastu võtma pärast eduseisu pääsemist. Seitsmendal minutil skooris Ducksi jaoks vana tuttav nägu Jarret Stoll. Pikalt LA Kingsis mänginud ründaja jõudis Minnesotasse detsembri keskel, kui New York Rangers tema teenetest loobus.

Külaliste eduseisu eufooria kestis aga väga lühikest aega. Neli minutit hiljem viigistas omakorda Wildi jaoks väga tuttav nägu Chris Stewart, kes eelmise hooaja just Minnesotas lõpetas. Kogenud ründaja suunas osavalt sisse Shea Theodore'i kauge pealeviske. 2015. aasta viimastel päevadel NHL-is oma esimesed mängud teinud noor kaitsja on nüüd istumas neljamängulise punktiseeria peal.

Teine kolmandik lõppes üllatuslikult väravateta, olgugi et seal oli enamus mängu võimalustest. Kahekesi saadi kokku 53 väravale läinud pealeviset ning teisel kolmandikul tuli neist 25.

Võiduvärava kangelaseks sai teist mängu järjest skoorinud Rickard Rakell. Veidi üle kuue minuti oli normaalaja lõpuni minna, kui Ducks näitas kuivõrd lihtne see hokimäng võib olla, kui kogu meeskond söödu täpsusega hiilgab. Kõik väljakumängijad said litrit puutuda ning rootslane jõudis hooaja kümnenda tabamuseni.

Kirsiks tordi peale laiatas Jakob Silfverberg ühe veel ka tühja väravasse. Pärast väga kehva hooaja algust on tal värav nüüd viimasest neljast mängust kirjas kolmes. Sellega on tema hooaja kogusaak kahekordistunud.


Ducks on viimasest 13-st omavahelisest mängust võitnud nüüd 11.

Teised kohtumised

Detroit Red Wings 1 - 2 St. Louis Blues (tipphetked)

Koosseisu probleemide tõttu oli Bluesil rivis vaid viis kaitsjat, ent nagu tulemus näitab, siis see suurt ei seganud. Brian Elliotti nullimäng rikuti alles paar minutit enne lõppu, kui Henrik Zetterberg oli ülekaalust täpne.

Colorado Avalanche 2 - 1 Buffalo Sabres (tipphetked)

Avalanche tuli viimasel kolmandikul kaotusseisust välja ning Francois Beaucheminist sai sel hooajal juba üheksas mängija, kes viimase minuti sees võiduvärava skoorinud. Sabresi süda murti 32 sekundit enne lõppu. Selle toel jäi elama ka vägev seeria, mis Avalanche omavahelistest mängudest kokku on pannud. Alates 2007. aastast on saadud kümme järjestikust võitu.

Kommentaarid