Ennustusvihjed 16/10/15

Kena kolmest kolm minek eile, kus mitte ühegi valiku puhul erilisi kahtlusi ei tekkinud. Aleksandr Ovetškin oli enda peale täpselt nii kuri kui arvata võis ning lasi selle kurjuse ka endast välja. Oilers ja Sabres tunduvad olevat sama katki nagu eelmistel aastatel.

(foto: david-daily.com)
Anaheim Ducks vs Colorado Avalanche - Ducks normaalajaga võit @ 1.85, 4 ühikut

Ducks on kehvalt alustanud ja suuresti seetõttu, et väravaid pole tulnud. Arvestades aga meeskonna edurivi kvaliteeti, siis peaksid need peagi voolama hakkama. Siin tunduvad selleks väga head võimalused, kuna Avalanche on kaitse tsoonis seni olnud kohutav. Kolme mänguga on endale lastud 14 väravat. Seejuures, kui Ducks lammutama hakkab, siis on Ryan Getzlaf ja Corey Perry kindlasti jaol. Perry värav 2.25'ga tundub täitsa mõistlik variant.

Sharks & Red Wings kombo @ 2.64, 2 ühikut

Kas poleks mitte hea kätte maksta oma tööandjale, kui ta on teid vallandanud? Täpselt selline võimalus on täna Peter DeBoeril. Ja miks ei peaks tema plaan õnnestuma? Sharks on suurepärases vormis ja paneb niigi rünnakul hädas oleva meeskonna vastu väljakule puurivahi, kes seni lasknud vaid ühe värava.

Red Wings võõrustab Hurricanesi, kes alistati eelmisel nädalavahetusel võõrsil 4-3. Seal jäädi karmi litrirahe alla (kahe kolmandikuga Hurricanesi ülekaal pealevisetel 34-8), aga saadi võit kätte. Tänu sellele on Red Wingsil viimasest 12-st omavahelisest vastasseisust kümme võitu ning Hurricanes pole alates 1990. aastast kordagi Detroidist võitjana lahkunud (ESPN valetas).

Kommentaarid