Ennustusvihjed 21/10/15

St. Louis Bluesi rünnaku ootamatu ja järsk jahenemine tähendas eile omadega enamvähem tasa jooksmist. Montreal Canadiens läbis eeskujulikult oma esimese suurema väljakutse ning liiga rekordit tähistav hooaja alguse võiduseeria tuleb aina lähemale. Seejuures saab mõnes kontoris Canadiensi karikavõidule panustades raha tagasi tervelt 13-kordselt.

(foto: bostonsportsu18.com)
Boston Bruins vs Philadelphia Flyers - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.75, 5 ühikut

Flyers vedas kahjuks eile väravatega alt. Pärast ligi nädalast mängupausi ei oldud justkui kohtumiseks valmis. Küll aga läks esitus mängu edenedes aina paremaks ja loodetavasti tulevad siin vajalikud väravad ära. Bruins on oma mänguvormi viimasel ajal parandanud, aga meeskond jäänud viirushaiguse küüsi, mistõttu ei julge nende võidule panustada, kuigi ajalugu soosib seda (omavahelistest mängudest Bruinsil viimasest 19-st 15 võitu). Küll aga tunduvad väravad turvalise valikuna. Kõigis Bruinsi mängudes on seni olnud vähemalt kuus kolli.

Colorado Avalanche vs Carolina Hurricanes - Avalanche võit @ 1.78, 5 ühikut

Kõik olid veel noored ja ilusad, kui Hurricanes suutis viimati Avalanche'i võõrsil alistada. Kirjas on kümme järjestikust kaotust. Patrick Roy meeskond on kurikuulus oma ebastabiilsuse pärast, aga üldjuhul mängitakse kodus väga hästi. Hurricanes võõrsil kehv. Alates eelmisest hooajast viimasest üheksast võõrilmängust kirjas vaid kaks võitu.

Senised vihjete tulemused.

Kommentaarid