Suurepärases hoos David Krejci hoolib vaid meeskonna edust

Boston Bruins purustas eile Arizona Coyotesi 6-0, mis tähendas, et saadi rõõmustada hooaja esimese nullimängu üle. Rõõmustav on aga kindlasti ka see, kuidas David Krejci hooaega on alustanud. 29-aastane tšehh on 14 punktiga hetkel liiga punktitabeli teine mees. Ent ise mõtleb ta vaid meeskonna edule.

(foto: nesn.com)
Kui Jamie Benn on tema eest punktitabeli liider, siis Krejci ületab Dallas Starsi kaptenit ja kõiki teisi sellega, et ta on seni ainus mängija, kellel kõigist kohtumistest vähemalt üks silm peas. 8 matšiga on tulnud nii 7 väravat kui 7 söötu.

Seejuures on eelmisel hooajal tervisega kimpus olnud mängumehel väravaid tänavu juba hooaja algusega kirjas sama palju kui kogu eelmise aastaga kokku. Mõelda vaid, et suvel peeti Milan Lucici lahkumist tema produktiivsuse jaoks laastavaks hoobiks. Aga ega ta ise oma numbritest ei hooligi.

"Minu eesmärgiks ei ole punktitabeli liidrikoht. Ausalt öeldes ei tahagi ma sinna jõuda. Soovin lihtsalt oma meeskonnaga mänge võita," rääkis Krejci enne Coyotesiga kohtumist.

Eile tehtud kahe väravaga sai Krejcist alates 1992/93 hooaega esimene Bruinsi mängija, kes aastat alustanud kaheksamängulise punktiseeriaga. Mõistagi kaalub aga meeskonna edu kõik selle üle.

"Pärast võitu on alati lõbus järgmisel päeval trenni minna. Atmosfäär on hea ja kõik on õnnelikud. See teeb meie töö palju lihtsamaks. Ainult võitmine loeb. Kõik muu on numbrid ja statistika. Liiga paljud vaatavad lihtsalt statistikat. Kui me päeva lõpuks võidame mängu ja karika, siis keda see (statistika) huvitab," lisas Bruinsi 2011. aastal karikavõiduni aidanud ründaja.

Bruinsi hooaeg jätkub nädala lõpus Florida osariigi meeskondade vastu.

Kommentaarid