Ennustusvihjed 09/10/15

Teine mängude päev oli juba parem olgugi, et lõppes väikese miinusega. Uued reeglid andsid jälle valusalt vastu näppe, kui Buffalos kodumeeskonna üks tabamus maha kriipsutati. Lightning jätkas oma kodust võiduseeriat Flyersi vastu, aga ei suutnud 60 minutiga võiduväravat leida. Sidney Crosby & Co suutsid viimase kolme aasta jooksul teist korda hooaja avamängus nulli peale jääda.

(foto: Getty Images)
New Jersey Devils vs Winnipeg Jets - Jets võit @ 1.85, 5 ühikut

Jets mängimas teist õhtut järjest ja võimalik, et väsimus on jalgades, aga eile tehti Bostonis üsna kerge vaevaga töö ära. Devilsist saab tänavu peksupoiss ja sellist koefitsienti ei hakata tihti pakkuma. Seetõttu tuleb see ära kasutada. Eelmisel hooajal sai Devils kangete Kesk divisjoni satside vastu 14-st mängust vaid kolm võitu. Seis nende jaoks igati problemaatiline. Ainsaks lootuseks see, et Cory Schneider tassib välja.

New York Islanders vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.88, 5 ühikut

Karikakaitsja alustas aastast kaotusega, kuigi üldjoones tehti korralik esitus. Nagu peatreener Joel Quenneville märkis, siis mäng jäi kehva alguse taha. Siin saadakse vastu varuväravavahiga sats. Jaroslav Halak on vigane ning alustab Thomas Greiss, kelle karjääri keskmised numbrid vägagi keskpärased - 2.47, 2.58.

Kommentaarid