Ennustusvihjed 28/10/15

Võib öelda, et kui Petr Mrazek eile kohutava kalaga hakkama sai, siis oli juba teada, et midagi head õhtust loota ei ole. Nii ka läks. Kombo kõrbes nii, et lõhn on seni üleval ja Canadiensil tulid ajaloo lävel rattad alt ära. Vähemalt sai aga Bruins oma töö tehtud ning hilise tabamusega rõõmustati isegi väravatele panustajaid.

(sportsnet.ca)
Washington Capitals vs Pittsburgh Penguins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.85, 4 ühikut

Aleksandr Ovetškin ja Sidney Crosby ristavad piigid olukorras, kus mõlema meeskonnad on heas hoos. Capitals lammutanud nii, et pilpad järel, võttes viis järjestikust võitu. Penguinsil väravate saamisega probleemid, aga vaatamata sellele viimasest viiest neli võitu. Seni on kõigis Capitalsi mängudes olnud vähemalt viis väravat ning see seeria peaks siin jätkuma. Mõlemaid reklaamiti hooajaeelselt võimsate ründemeeskondadena ja loodetavasti ei valmistata fännidele pettumust.

San Jose Sharks vs Nashville Predators - Predators võit @ 1.95, 3 ühikut

Predators on hooaja alguses olnud üks liiga parimatest. Punktita on seni jäädud vaid korra ning seegi oli napp, üheväravaline kaotus. Sharksi painavad vigastused ja seetõttu on viimasest neljast võidetud vaid üks. Seegi Hurricanesi vastu, kes seni näiliselt suutnud ainult Detroidist normaalselt mängida. Sharks sai mullu sellest vastasseisust kaks nullimängu ja oleks aeg, et numbrid end veidi korrigeeriksid.

Kommentaarid