Ennustusvihjed 12/10/15

Üllatavalt tihti juhtub nii, et kui teed terve posu panuseid, siis kaotab ikka see, millel kõige suurem tõenäosus ja väikseim koefitsient. Pingviinidel tunduvad olevat mingisugused kasvuraskuseid, aga usutavasti ületatakse need peagi ja loodetavasti õnnestub siis jaole saada.

(foto: Chris O'Meara/AP Photo)
Boston Bruins vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.78, 5 ühikut

Viimastel aastatel on Bruins nagu aamen kirikus Lightningu alistanud. Eriti kodus, kus külalistele viimase 37 vastasseisu käigus jäetud vaid neli võitu, aga see tänavune Bruins ei ole enam see kõva kivi, mis varem. Hooaja esimesed kaks mängu on olnud päris nutused ning kaotuste seeria peaks siin veelgi kasvama.

New York Islanders vs Winnipeg Jets - Jets üle 2.5 normaalaja värava @ 1.95, 4 ühikut

Jets tundub kuidagi teenimatult selles mängus autsaideri rollis olevat. Islanders on ilma oma põhiväravavahita ning alustanud hooaega kahe kaotusega. Külalised samas seni mõlemad võitnud. Usun, et neil on siingi hea võidušanss, aga väravatele panustamine tundub turvalisema valikuna.

Blue Jackets & Ducks kombo @ 2.67, 4 ühikut

Sinijakid on alustanud hooaega kahe kaotusega, aga iseenesest ei mängitud Rangersi vastu kehvasti. Mõlemas mängus saadi kenasti üle 30 pealeviske ning esimene vasikas läks aia taha lihtselt tänu harukordsele mängu lõpule. Kolm on aga kohtu seadus ja Sabresi vastu peaksid olema väga head võidušansid. Kodumeeskonnal põhiväravavaht väljas ning kahe kohtumisega kirjas vaid kaks kolli.

Ducks võõrustab meeskonda, kelle vastu on viimasel ajal lõbu laialt olnud. Canucks viimasest 11-st omavahelisest matšist saanud vaid kaks võitu. Nädalavahetusel läks San Joses hooaja avamäng nihu, kuid Ducks aasta-aastalt olnud liiga üks parimaid kodumeeskondi ja siit võiks aasta esimene võit tulla.

Kommentaarid