Ennustusvihjed 13/10/15

Sentimeetrite mäng. Täpselt nii võib kirjeldada seda, miks Jets eile kolme väravani ei jõudnud. Ühes momendis pandi justkui kandikul ette, aga kingitus jäi siiski ära võtmata. Need enamvähem miljon karistust, mis võeti, ei aidanud ka muidugi olukorrale kaasa.

(foto: Gregg Forwerck/Getty Images)
Carolina Hurricanes vs Florida Panthers - Hurricanes võit @ 1.90, 4 ühikut

Hurricanes alustanud aastat kahe kaotusega, aga mõlemas matšis oldi konkurentsis ning kaotati vaid ühe väravaga. Seejuures teab vaid hokijumal põhjust, miks eelmine mäng Red Wingsile ära anti. Kohtumist domineeriti täielikult. Domineerimiseks on potentsiaali ka siin, kuna pantrid teevad nelja päeva jooksul oma kolmanda mängu. Puuris varumees Al Montoya, kelle karjääri keskmised numbrid 2.69, 90.7%.

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens - Penguins võit @ 1.81, 5 ühikut

Penguins seni olnud nadi ning Canadiens alustanud suurepäraselt, aga külalised on lõpetamas välisturneed ning need kohtumised on alati rasked. Reisiväsimus, koduigatus ja võimalik, et peas juba mõtted, mida naisega kodus teha. Lisaks Canadiensil sama olukord, mis Panthersil ehk kolmas mäng nelja õhtu jooksul. Samuti meeskonnal neljamängulised võõrsilkohtumiste võiduseeriad harvad. Pingviinidega viimasel ajal ka kehvalt mängitud - vaid neli võitu eelmisest 13-st vastasseisust.

New Jersey Devils vs Nashville Predators - Predators võit @ 1.64, 5 ühikut

Devils läheb mängule Cory Schneiderita, kes sai täna varahommikul isaks. Meeskond näitas eelmises kohtumises veidi elu, aga aasta algus on ikkagi olnud kehv. Predators samas tegutsenud muljetavaldavalt, võitnud kahest kaks ning Pekka Rinne lasknud vaid ühe värava. Devils oli hooaja avamängus teise Kesk divisjoni meeskonna Jetsi vastu suurtes raskustes ning eeldan siit samasuguseid probleeme.

Washington Capitals vs San Jose Sharks - Sharks võit @ 2.19, 3 ühikut

Kui sa suudad järjestikustes mängudes alistada Kingsi ja Ducksi ning lased neis mängudes ainult ühe värava, siis peab sinus ikka ainest olema. Sharks on olnud vägev ja loodetavasti see jätkub siin. Ovetškin ja sõbrad olid enda esimeses mängus üsna uimased ning läks vaja venelase enda imeväravat, et end käima saada. Siin aga ei pruugi Ovetškin omadele appi tulla, kuna peatreeneri Barry Trotzi sõnul on ta tegelemas mingit sorti isiklike probleemidega. Sharks viimasest 21-st omavahelisest matšist võitnud 18 ja Washingtonis viimasest 11-st kaotanud vaid ühe. Selle koefitsiendiga lihtsalt peab proovima.

New York Rangers vs Winnipeg Jets - Rangers normaalaja võit @ 2.05, 5 ühikut

Jets väsitas end eile korralikult, kui enamvähem pool mängu oldi vähemuses. Rangers samal ajal saanud kaks puhkepäeva ning peaks siin üsna kergelt töö ära tegema. Alain Vigneault meeskond on seni kõik kohtumised võitnud normaalajaga.

Kings & Stars kombo @ 2.42, 3 ühikut

Nii nagu eile, võtab Canucks kohtumisele kaasa kehva varasema seeria, aga loodetavasti ei suuda nad seda sel korral murda. Kingsile on viimases kümnes kohtumises seitse korda alla jäädud. Ja ega ometi ei kaota ju kunnid kolmandat kodumatši järjest.

Stars võõrustab Oilersit ning seda samuti väga soosiva ajalooga. Visiidid Dallasesse on lõppenud väga kurvalt - viimasest 42-st 34 kaotust! Võrreldes eelmiste aastatega ollakse muidugi parem meeskond, aga karmiks tõeks see, et kahe mänguga on ainsaks tabamuseks vastase omavärav. Stars mängis mullu Vaikse ookeani divisjoni vastu väga hästi - 21-st matšist 14 võitu.

Vihjete tulemused.

Kommentaarid