Marian Hossale meeldiks mängida sama kaua kui Jaromir Jagr

Marian Hossa on alustanud oma karjääri 18. NHL-i hooaega ning võitnud kolm Stanley karikat, aga selle asemel, et pensioniplaane pidada, sihib Chicago Blackhawksi ründaja hoopis veel mitut aastat tipptasemel. 36-aastane ründaja tunnistab, et sooviks mängida sama kaua kui Jaromir Jagr.

(foto: Nam Y. Huh/AP)
Olles teinud kaks järjestikust 60 punktiga hooaega on Hossa uue aasta alguses sama vingelt edasi pannud - kolme mänguga on kirjas kaks silma. Vaatamata vanusele ja juba saavutatule jagub karjääri 1200. põhihooaja mängule läheneval ründajal jätkuvalt särtsu.

"Sellesse meeskonda kuulumine on põnev. Meil on satsis mitmed lõbusad kutid ja hea atmosfäär. Kui oleksin kuskil mujal, siis see poleks ehk nii, aga praegu ootan põnevusega kõiki mänge ning lõbutsen endiselt," rääkis Hossa nädalvahetusel ilmunud intervjuus.

See, et slovakil endiselt särtsu jagub on klubi jaoks väga hea uudis. Hossa leping kehtib 2021. aasta suveni. Selleks ajaks, mil see lõppeb, on mehel vanust turjal juba 42 aastat.

Tänapäeval ei ole enam palju 40seid vendi, kes tipptasemel mängida suudavad, aga on muidugi ka mõningad erandid nagu härra Jagr. Hossa sihib tema sarnast vastupidavust: "On uskumatu, et ta suudab endiselt kõrgetempolises mängus kaasa lüüa. Temasuguseid pole palju. Kuid mulle meeldiks samuti edasi mängida, kui püsin tervena ja mul on lõbus."

Saurused saavad peagi ka väljakul kokku. Blackhawks võõrustab Jagrit ja Florida Panthersit 22. oktoobril.

Kommentaarid