Meeskonnakaaslane näeb Tarasenkos Pavel Bured

Eelmisel hooajal vingelt kaardile tõusnud ja ainsa mängijana vähemalt 35 väravat ning söötu kirja saanud Vladimir Tarasenko on kiirelt kerkimas üheks NHL-i parimaks mängijaks. Meeskonnakaaslasele Scott Gomezile meenutab venelane legendaarset Pavel Bured.

(foto: sportsnet.ca)
Rännumees Gomez, kes teenis treeninglaagris St. Louis Bluesilt aastase lepingu, on palju näinud ning mänginud koos mitmete suurepäraste mängijatega, aga 35-aastane ründaja usub, et Tarasenkost võib saada täiesti eraldi klassist mees.

"Olen kaua mänginud ja näinud uskumatuid vendi. Mängisin koos Aleksandr Mogilnõiga, aga see vend võib olla täiesti teisel tasemel. Arvan, et me isegi ei tea veel, milline tema potentsiaal on. See on peaaegu hirmuäratav. Suudan võrdluseks tuua vaid selle, kuidas Pavel Bure liigasse saabus" rääkis Gomez pärast pühapäevast 4-2 võitu Winnipeg Jetsi vastu.


Tarasenko sai Jetsi vastu kirja oma hooaja 4. ja 5. tabamuse. Ta on liiga suurimate väravaküttide seas ning samuti üheksa silmaga punktitabeli kaasliider.



Gomez näeb 23-aastaseses venelases suurt potentsiaali: "Kui ta saab ükskõik, mis kohas litri, siis arvad peaaegu alati, et sealt tuleb värav. Ta on suurepärane kutt, kellel alati nägu naerul ning ta meeldib kõigile. On näha, et ta soovib ainult paremaks saada. Teda ei saa enesestmõistetavana võtta. Ta on meie liiga jaoks suurepärane ja väga eriline mängumees."

Imemees on koos meeskonnakaaslastega uuesti jääl tuleval ööl, mil Blues üritab Montreal Canadiensile anda hooaja esimese kaotuse.

Kommentaarid