Islandersi fännid ei ole leidnud teed uude halli

Elu Barclays Centeris algas New York Islandersile kaotusega, kuid pärast seda on end uues kodus üsna hubaselt tuntud. Järgnevast viiest mängust on võidetud neli. Kõigis kohtumistes on ka tehtud vähemalt kolm väravat, kuid rõõmustavad tulemused ja hea meelelahutus pole siiski meeskonna fänne halli meelitanud.

(foto: islanderspointblank.com)
Islandersi kodumänge on seni keskmiselt käinud vaatamas 12 298 silmapaari, mis arvestades halli mahutavust (15 795) väga tagasihoidlik number. Isegi nii tagasihoidlik, et tegu on liiga halvima näitajaga. Järgneb New Jersey Devils 12 635'ga.

Protsentuaalse täituvuse osas (77.8%) edestatakse Devilsit, aga see pole suuremat sorti näitaja. Isegi aastaid oma publiku numbriga hädas olnud Florida Panthers on seni keskmiselt kohale meelitanud rohkem kui 80% halli mahutavusest.

Täismaja käis harva kohal ka Nassau Coliseumis, kuid viimastel aastatel oli seal vähemalt kohal rohkem kui 90% mahutavusest. Võib öelda, et fännid pole vanast mängupaigast umbes 43-kilomeetrise autosõidu kaugusel olevasse Barclays Centerisse teed leidnud.

Pealtvaatajate arvu vähendajana võib vahemaa kõrval välja tuua ka halli kujunduse, mis teravat kriitikat saanud. Võimalik, et need 12 300 istekohta, mis seni täidetud, on ainsad, kust mängu saab korralikult näha.

Islanders võõrustab täna Carolina Hurricanesi.

Kommentaarid