Ennustusvihjed 23/10/15

Hiljuti sai kirjutatud, kuidas Edmonton Oilers on tõusuteel. Kahjuks jäi see mõte kolmapäeval kasutamata, mil Detroit Red Wingsiga kenasti toime tuldi. Nagu aamen kirikus kipuvad siis kohe järgmises mängus tehtud panused kaotama, aga ei saa lihtsalt jätta proovimata.

(foto: nhl.nbcsports.com)
Edmonton Oilers vs Washington Capitals - Oilers võit @ 2.05, 3 ühikut

Oilers on teist aastat järjest pannud endale oktoobris kokku kolmemängulise võiduseeria ning mullu venitati see ka nelja peale. Nüüd on võimalus seda teha Capitalsi satsi vastu, kellel selja taga eilne raske mäng Vancouveris. Barry Trotzi meeskond suurepärases hoos, olles võitnud neli mängu järjest, aga viimane viiene seeria pärineb 2013. aastast. Seejuures on Edmontonis viimasest kümnest võidetud vaid kaks.

Los Angeles Kings vs Carolina Hurricanes - Kings normaalajaga võit @ 1.93, 4 ühikut

Cam Wardi müstiline tõrje rikkus eelmise Hurricanesi vastu tehtud panuse ära. Tänu sellele murti lõpuks pikk kaotusteseeria, mis võõrsil mängides Colorado Avalanche'i vastu oli tekkinud. Siin on vaja sama teha. LA-st on viimane võit kirjas aastast 2005! Kas see praegune sats on tõesti nii hea, et sedamoodi lammutada? Vägagi kaheldav. Kunnid teist päeva järjest jääl, aga väsimus ei tohiks probleemiks olla, kuna eilne matš oli alles nädala esimene. Hurricanes võitis mullu võõrsil kaks mängu järjest vaid kaks korda.

Kommentaarid