Flyersi peatreener ei näe pärast suurt kaotust paanikaks põhjust

Philadelphia Flyers jättis endast hooaja esimeses mängus väga hea mulje, kui Tampa Bay Lightningule jäädi alla alles lisaajal. Teine mäng läks aga totaalselt nihu. Florida Panthersile kaotati 1-7. Selle järgselt ei ole aga peatreeneri Dave Hakstoli sõnul paanikaks põhjust.

(foto: Robert Mayer/USA TODAY Sports)
Pantrid tulid enda hooaja avamängus suure isuga välja ning tegid kaheksa pealeviske ning vähem kui seitsme minutiga neli väravat. Külalised said teise kolmandiku alguses ülekaalust tänu Mark Streitile värava kirja, aga selleks hetkeks oldi juba 0-5 augus.

Streit sõnas pärast mängu, et juba oleks aeg teha üks väike meeskonnasisene jutuajamine, kuid Hakstol jäi siiski rahulikuks. "See on kindel, et mitte keegi ei hakka selle pärast üle reageerima," tunnistas oma esimesi NHL-i mänge juhendav peatreener.

Uimases alguses võib ehk süüdistada seda, et Hakstol tühistas hommikuse soojendustrenni. Kuigi väravavaht Steve Mason tahtis kangesti süü enda peale võtta. "Saame selles süüdistada vaid mind. Võtan täieliku vastutuse selle eest, mis tulemusega mäng lõppes. Kui su esiväravavaht sedamoodi esineb, siis on kõigil koheselt raske," rääkis 27-aastane puurivaht.

Mängu lõpus võis Flyers olla rahul vaid sellega, et vastase väravale saadi tervelt 39 pealeviset. Hea uudis on ka see, et kiirelt tekib võimalus kättemaksuks. Meeskonnad kohtuvad homme Philadelphias uuesti.

Kommentaarid