Ennustusvihjed 08/10/15

Algus ei kukkunud välja päris nii nagu planeeritud. Tundus, et Torontos hakkab tulema vägevat tulevärki, kui Max Pacioretty kiirelt skoori avas, aga Carey Price oli endiselt robot ning mõnituseks võeti mängu keskel ära värav, mis veel aasta tagasi oleks arvesse läinud. Härrad Los Angeleses alustasid samal ajal uskumatult uimaselt. Aga loodetavasti pakub esimene tõsisem mängude õhtu rohkem rõõmu.

(foto: mytoba.ca)
Boston Bruins vs Winnipeg Jets - üle 5.0 värava @ 2.04, 5 ühikut

Dougie Hamilton on läinud ja Dennis Seidenberg ning Zdeno Chara vigased. Kaptenit loodeti küll korda putitada, aga nüüdseks selge, et ta ei mängi. Jets pandud kohtumises autsaideriks (koefitsient 2.14), aga tegu päris võrdsete vastastega ning usutavasti peab matši võitja vähemalt kolm kolli tegema.

Buffalo Sabres vs Ottawa Senators - üle 5.0 värava @ 1.97, 5 ühikut

Suve käigus sai Sabres oma rünnaku palju vägevamaks ja seetõttu ollakse uuel hooajal selgelt ohtlikumad kui mullu. Samal ajal on aga kaitse endiselt kahtlase väärtusega. Senaatorid olid mullu osalised mitmetes suureskoorilistes mängudes ja see trend jätkus ka tänavu hooajaeelselt - kaheksast mängust tuli seitsmes viis väravat täis. Omakorda kuues oli vähemalt seitse väravat.

Dallas Stars vs Pittsburgh Penguins - üle 5.5 värava @ 1.89, 5 ühikut

Olgugi, et tegu hooaja algusega, siis oleks küll oodanud sellele mängule väravate liiniks kohe 6.0. Stars pani mullu üle kolme värava mängus ja pingviinid teevad tänavu usutavasti sama. Mõlemal meeskonnal suurepärased ründekolmikud, kus pauk võib tulla iga hetk. Dallases räägiti küll suvel, et soovitakse kaitset korda saada, kuid kõigis kontrollkohtumistes lasti endale vähemalt kolm tükki.

Colorado Avalanche vs Minnesota Wild - Wild võit @ 1.89, 6 ühikut

Kesk divisjon on muidugi selline, kus igaüks võib ükskõik kelle alistada, aga kuna Wildi võib ikkagi pidada paremaks meeskonnaks, siis tuleb külalistele panustada. Lisaks Avalanche olnud hooajaeelselt kohutavas hoos. Need mängud küll ei näita päris kõike, aga Patrick Roy hoolealused jäid viimases kolmes mängus nulli peale ja kaotasid viimased viis, tehes kokku vaid kaks väravat. Wild lõpetas kontrollkohtumised 8-1 ja 6-1 lõbutsemisega vastavalt Jetsi ja Sabresi vastu. Eelmisel hooajal sai Wild viiest omavahelisest mängust neli võitu ja neist kolm nulliga!

Tampa Bay Lightning vs Philadelphia Flyers - Lightning normaalajaga võit @ 1.89, 6 ühikut

Lightning oli mullu liiga parim kodusats. 32-st võidust 28 tulid normaalajaga. Flyers samal ajal sai võõrsilt vaid kümme võitu. Neil on kombeks tugevatele peavalu valmistada, aga Tampas näiteks võideti viimati 2011. aastal.

Kommentaarid