Wildi abitreener läheb pooleks kuuks trellide taha

Läinud suvi kujunes NHL-i mängijate poolt vägagi kriminaalseks, aga patustajaid leidus ka ülevalt poolt. Minnesota Wildi abitreener Darryl Sydor jäi augustis purjuspäi auto juhtimisega vahele ning selle eest on talle nüüd määratud vanglakaristus, millest 15 päeva tuleb kindlasti ära kanda.

(foto: foxsports.com)
Ametivõimude sõnul jäi Sydor vindisena vahele, kui üritas oma 12-aastast poega hokiturniirile viia, kuid eksis võõrasse kohta ära. Kokku määrati mängijana kaks Stanley karikat võitnud mehele aastane vanglakaristus, kuid 365-st päevast 305 on kirjas tingimisi.

43-aastane kanadalane peab nelja oktoobri jooksul 15-päevaste perioodidega kokku 60 päeva ära istuma. Enne igat perioodi on aga kohtunikul õigus ees seisev õppetund tühistada, kui ta on veendunud, et Sydor on edukalt vältinud alkoholi ja teisi meelemürke. See aga kehtib siis kõigi järgmiste aastate kohta. Alates reedest alustab Sydor tänavust perioodi.

Kaitsjana NHL-is ligi 1300 põhihooaja matši kaasa teinud mees kahetseb juhtunut ning vabandas selle eest, lubades end võõrutusravi toel parandada.

Kommentaarid