Todd Richards lahkus Columbusest vaid heade mälestustega

Sel nädalal pärast kohutavat hooaja algust Columbus Blue Jacketsi poolt vallandatud Todd Richards ei ole klubist hapude viinamarjade maiguga lahkunud. Alates hooaja 2011/12 keskpaigast meeskonda tüürinud ameeriklasel on vaid head mälestused.

(foto: foxsports,com)
Richards tõi oma tööperioodi ajal Jacketsile 2014. aastal klubi ajaloo teise playoffide koha. Toona tehti väga ilus hooaeg ja eks see ole ka peamine põhjus, miks Richards vallandamisteate peale kibestunud pole.

"Sind palgatakse selleks, et vallandada. Selline see treeneritöö juba kord on. Mul on vaid head mälestused," rääkis enne Columbusesse saabumist kahel hooajal Minnesota Wildi juhendanud peatreener oma emotsioonidest.

Tema juhendamisel tehtud viimases kahes mängus, kus kokku saadi kirja vaid üks värava ning lahkuti suurte kaotustega, sai selgeks, et meeskond ei suutnud enam treeneri visiooni ellu viia. Seda tunnistab ka Richards ise: "Treenerina on sinu töö potentsiaalist võtta maksimum ja arvestades, kuidas me mängisime, siis ilmselgelt seda ei juhtunud."

Tegu oli ootamatu ja kurva lõpuga edukale koostööle. Richardsi sõnul nautis ta oma perega elu Columbuses.

49-aastase ameeriklase lahkumise pärast on enim löödud Jacketsi esiväravavaht Sergei Bobrovski. "Ta on hea treener ja hea inimene. Hetkel on kindlasti väga raske olla. Ma ei mänginud tema heaks sel hooajal hästi. Loomulikult tunnen, et olen tema vallandamises süüdi," rääkis venelane pärast peatreeneri lahkumist.

Kommentaarid