Ennustusvihjed 27/10/15

Eelmised ennustused püsisid pikalt väga ilusas seisus. Jets tegi alguses Wildiga kõike, mida hing ihkas ning Flames kontrollis rahulikult mängu Rangersi vastu. Lõpuks lasi aga Kanada klubi võidu käest ning Jets tahtis vägisi sama teha, aga see olnuks ju selgelt juba liialt ebaõiglane. Esimese kuu viimane nädal algab +3.32'ga.

(foto: Patrick Breen/azcentral sports)
Boston Bruins vs Arizona Coyotes - Bruins normaalajaga võit @ 1.88, 4 ühikut

Bruins võtab vastu meeskonna, kelle vastu on võidetud seitse mängu järjest ja kes on alates laupäevast jääl juba kolmandat korda. Eelnevate võitude seas on ka pooleteise nädala tagune 5-3 triumf, kus saadi kirja üle 40 pealeviske ja vastane jäeti vaid 23 peale. Glendale'is tulnud 5-3 võit on üks kolmest, mis Bruins viimasest neljast mängust korjanud. Vaatamata kehvale kaitsele on hoog hea.

Vancouver Canucks vs Montreal Canadiens - Canadiens võit @ 1.85, 4 ühikut

Canadiens läheb rekordi järele. Varem on NHL-i ajaloos vaid kaks meeskonda alustanud hooaega kümne järjestikuse võiduga. Selle seltskonnaga liitumiseks peab Canadiens nüüd alistama meeskonna, kes saanud neljas kohtumises järjest tappa. Ei tohiks ju raske olla? Viimasest viiest omavahelisest mängust neli juba võidetud.

St. Louis Blues vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 2.03, 3 ühikut

Blues, hooaja esimeste nädalate parim meeskond, on viimastes kohtumises olnud väga hädine. Satsi ründeliinis vaevamas vigastused ja nii on viimase kahe mänguga saadud vaid kaks kolli. Kui jätame välja üsnagi ebamaises hoos oleva Canadiensi, siis on seni vaid kaks meeskonda Lightningust rohkem punkte teeninud. Jon Cooperi hoolealused on heas hoos ning vääriksid siin kindlasti kihlveokontorite poolt suuremat respekti.

Flyers & Red Wings kombo @ 2.68, 3 ühikut

Tundub, et Flyersile on hooaja teises mängus 1-7 peksa saamine olnud suureks kasuks. Pärast seda on viiest mängust tulnud neli võitu. Meeskonnal halb homme nõrgemate vastu jalg sirgeks lasta, aga loodetavasti siin seda ei juhtu. Mängitakse Sabresiga, keda vigastused valusalt nülinud ning kellel pole endiselt pärast lootusrikast suve mitte mingisugust hoogu - kaheksast mängust vaid kolm punkti.

Red Wings rikkus Hurricanesile kaotamisega mõni aeg tagasi ühe ilusa kombo ära, aga tahaks uskuda, et teist korda seda ei juhtu. Viimane kodumäng oli just 3-5 tulemusega Hurricanesi vastu lõppenud matš ja oleks ju viisakas kodufännidele nüüd näidata, mis puust meeskond tegelikult on. Kümne päeva tagune esitus oli Bill Petersi meeskonna poolt muljetavaldav, kuid pärast seda on nelja kohtumisega tehtud vaid neli väravat ja saadud üks hädine võit Avalanche'i vastu, kus kaotus oli ka tegelikult ülilähedal.

Kommentaarid